Vodafone si UPC au incheiat procesul de fuziune

Astazi, Vodafone Romania a anuntat finalizarea fuziunii cu UPC Romania. Astfel, UPC inceteaza sa mai existe ca entitate juridica, fiind absorbita de Vodafone.

Incepand de astazi, Vodafone romania devine furnizorul de servicii fixe de comunicatiii electronice pentru clientii UPC. Toate drepturile si obligatiile UPC Romania S.A. vor fi preluate de catre Vodafone Romania S.A., fara modificari in ceea ce priveste termenii si conditiile din contractele clientilor si furnizorilor. 

Informatiile disponibile pe www.upc.ro se vor regasi pe www.vodafone.ro. De asemenea, aplicatia My UPC va fi redenumita in My Vodafone Fix & TV, in timp ce functionalitatile acesteia si datele de logare ale clientilor vor ramane neschimbate.

Telefoanele de contact, 031 100 1000 si 031 100 0872, vor fi in continuare disponibile. Pentru clientii care platesc factura prin internet banking, UPC Romania va fi inlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe si TV. Clientii care beneficiaza de servicii fixe & TV furnizate in baza unui contract cu fosta companie UPC, dar si de servicii mobile furnizate de Vodafone vor primi in continuare doua facturi.

In ceea ce priveste magazinele UPC, acestea vor fi transformate treptat si vor avea specificatiile si configuratia magazinelor Vodafone.Vor oferi in continuare toate serviciile si operatiunile specifice produselor de comunicatie fixa si TV si in plus si operatiuni specifice serviciilor mobile.

Vodafone are o istorie de 23 de ani in Romania. De-a lungul prezentei sale, operatorul a investit in inovatie si este primul care a furnizat serviciile de GPRS (2001), 3G (2005) si 4G (2012). Printre premierele Vodafone Romania pe piata locala se numara primul serviciu de call center (1997), prima fundatie corporativa (1998), lansarea serviciului de SMS, a celui de date si fax in 1998, primul sistem de recunoastere automata a discursului (2014), prima retea NB-IoT (2018) si prima retea 5G (2019).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *