Vodafone Supernet Fibra – cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix

Vodafone Supernet Fibra a primit certificarea pentru cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix din Romania pe baza scorului general obtinut in urma evaluarii de catre auditorul german independent umlaut a peste cinci milioane de esantioane de trafic de internet colectate in perioada martie – august 2021. Aceasta este prima astfel de certificare oferita de auditorul umlaut unui operator de retea de internet fix din Romania. 

Supernet Fibra a obtinut un scor total de 866 puncte dintr-un maxim posibil de 1.000 de puncte, cu un avans de 24 de puncte fata de urmatorul clasat si de 239 de puncte fata de operatorul situat pe ultimul loc, fiind cotata de catre umlaut ca asigurand cea mai buna viteza medie de descarcare a datelor si performante notabile in ceea ce priveste viteza de incarcare (link certificare). 

Investim in reteaua Supernet Fibra a Vodafone atat pentru extinderea ei, in special in zonele cele mai izolate si lipsite de orice fel de acces la servicii de telecomunicatii, cat si pentru imbunatatirea calitatii serviciului de internet fix, pentru a asigura cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix atat acasa, cat si la birou. Cand eforturile echipelor noastre sunt recunoscute prin testele si certificarile obtinute, dar si prin reactiile primite din partea clientilor, suntem si mai motivati sa continuam. Digitalizarea incepe cu retele de telecomunicatii fiabile, extinse pana in cel mai indepartat sau izolat colt de tara, capabile sa sustina accesul tuturor la servicii, educatie, sanatate, divertisment. Ramanem, astfel, consecventi angajamentului nostru de a asigura acces egal la un viitor digital tuturor cetatenilor investind in retelele Vodafone pentru a oferi cele mai bune servicii si acoperire acolo unde este cea mai mare nevoie de ea, a declarat Catalin Buliga, Chief Network Officer Vodafone Romania si Head of Networks Development for Europe Cluster Markets.

Supernet Fibra de la Vodafone ofera viteze de internet de pana la 1Gbps, conexiune stabila si o experienta Wi-Fi foarte buna prin intermediul router-ului Super Wi-Fi. In prezent, reteaua Vodafone Supernet Fibra acopera peste 3,3 milioane de gospodarii din mediul rural si urban. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *