We Are Who We Are – de astazi, pe HBO GO

We Are Who We Are / Noi, cei adevarati are premiera pe 15 Septembrie la HBO si pe HBO GO si este primul serial regizat de Luca Guadagnino (Call Me By Your Name).

O poveste despre doi tineri americani care locuiesc într-o bază militară în Italia, serialul explorează prietenia, prima iubire, identitatea și scufundă publicul în tot entuziasmul haotic și angoasele specifice vieții de adolescent – o poveste care s-ar putea petrece oriunde în lume. 

Jordan Kristine Seamón o interpretează pe Caitlin, o adolescentă curajoasă și plină de încredere, care locuiește cu familia ei în baza militară de câțiva ani. Comparativ cu fratele ei mai mare Danny (Spence Moore II), Caitlin are o relație mai apropiată cu tatăl lor, Richard (Kid Cudi), și nu comunică bine cu mama ei, Jenny (Faith Alabi).  

Caitlin este nucleul grupului ei de prieteni, care îi include și pe Britney (Francesca Scorsese), o fată deschisă, amuzantă și dezinhibată; pe Craig (Corey Knight), un soldat vesel în vârstă de 20 și ceva de ani; Sam (Ben Taylor), iubitul posesiv al lui Caitlin și fratele mai mic al lui Craig; Enrico (Sebastiano Pigazzi), un tânăr de 18 ani din Veneto, care o place pe Britney, și Valentina (Beatrice Barichella).

Din distributia serialului fac parte Chloë Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier si Sebastiano Pigazzi.

Fiecare dintre cele opt episoade va fi disponibil pe HBO GO in fiecare marti si va fi difuzat la HBO de la ora 21:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *