The Five-Year Engagement (2012)

Asteptam de multa vreme sa vad aceasta comedie romantica si trebuie sa recunosc ca nu m-a dezamagit, desi este putin mai ciudat. Ce vreau sa spun prin “ciudat”? Ei bine, filmul are doua “feţe”. Prima “faţă” este frumoasa si arata inceputul oricarei relatii de dragoste: o poveste romantica, doi oameni care se iubesc si care cred ca nimic nu ii poate desparti, intalniri romantice, planuri, vise, iluzii etc. Asta, bineinteles, pana apar problemele.

A doua “faţă” este mult mai urata si se refera la problemele care apar intr-o relatie: cariera, aspiratii personale, dezamagiri, renuntarea la anumite vise pentru persoana iubita, resentimente …

Mai pe scurt, filmul ilustreaza o relatie de la inceput pana la sfirsit. Bine, nu chiar pana la sfirsit pentru ca, de foarte multe ori, sfirsitul rareori este frumos, un happy-end ca in filme. Pana la urma, este o comedie romantica pe care merita sa o vedeti.

“Exact la un an de la prima lor intalnire, Tom Solomon (Jason Segel) o suprinde pe prietena lui Violet cu un inel de logodna. Din punctul lor de vedere, de aici nu mai ramane decat sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. Din pacate pentru ei, viata/soarta/destinul are alte planuri…”

No Responses to “The Five-Year Engagement (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *