Vorbeam despre concursul e-album AICI.Intre timp am primit un comment foarte amuzant:
“ere said…
6:29 pm - December 11th, 2009
e pe bune treaba , eu am castigat un playstation ….mi l-au trimis prin posta”
Comic.Foarte comic! “Premiile sunt acordate la 15 zile dupa ce editia se termina” scrie la ei pe site. Tot acolo mai scrie ca “Aceast joc a inceput pe data de 11.11.2009 . O editie dureaza 30 de zile .” Deci tu trebuia sa primesti premiul pe undeva prin 26 decembrie. DECI NU AI CASTIGAT NIMIC !!!
Intre timp a mai aparut un concurs.Se pare ca de multa vreme,insa de abia acum l-am observat,pentru ca m-a spamat cineva cu link-ul concursului.Bineinteles ca si CONCURSUL ASTA ESTE O FARSA. Vreti sa stiti de ce? Cititi ce am scris despre Concursul E-album.ro.
Trebuie totusi sa recunosc ca astia sunt mai inteligenti:
1.Si-au luat domeniu .com care se plateste pe an,adica au dat maxim 10 euro pe el.
2.Nu au pus nici un motor de contorizare al traficului,deci nimeni nu stie cati vizitatori au.
Este trist totusi cum unii cad in plasa unor prapaditi ca astia,care au un singur scop in viata : sa profite de pe urma “amagirii” altor persoane.Ieri site-ul e-album a avut 33.906 vizitatori unci. TRIST ! Atatia oamenii isi pierd timpul degeaba fara sa-si dea seama ca ii ajuta pe altii sa faca bani de pe urma lor.
Related posts:

Categories
Tag Cloud
Blog RSS
Comments RSS
Last 50 Posts
Back
Void
Life
Earth
Wind « Default
Water
Fire
Light 
@Dan Daca te referi la factura de internet/telefon,raspunsul este NU.
Au castigat ei de pe click-urile alea.Tu ai pierdut doar timp.Mult timp.
Primit’am pe mess iarasi mass cu un link, asta e premii.joo.ro ,de asta ce parere aveti,tot din categoria teapa face parte?:P:P
-Da intradevar cunosc mai multe persoane care au patit-o , de aceea eu le-am sugerat , daca tot au timp de stat pe pc macar sa mearga pe adresa urmatoare , unde verificarea este 100% si si functioneaza , daca tot vrei sa faci un ban.
http://fa-bani-cu.blogspot.com/
-Si nu numai ca au muscat momeala la asemenea concursuri dar finalu nu a fost tocmai bun , punctele au intrat in mentenanta.
Iata un site ok sa petreci timpul pe la pc.
http://fa-bani-cu.blogspot.com/
va rog spuneti-mi a castigat cineva la acest concurs?
Nu.
“…versu” asta e tot site fake???
Da.
[...] vorbit mai demult despre tepele/”concursurile” E-album.ro,E-castig.com,Versu.ro si Ipremii.com. Am mai descoperit inca un amanunt, in urma unui comentariu primit [...]
Fratilor nu imi este in clar cv…. am intrat sa ma loghez si nu iti cere parola numai adresa de e-mail….. poi asa iti poate intra oricine si iti ia toate punctele adunate….. tzeapa cam nereusita…..
am uitat sa mentionez ca asta se intalneste pe e-castig.ro
Plus ca persoanele care sunt scrise la “castigatori” nici macar nu exista.