E! – Recomandari August 2024

Stunt E! Lympics – Continua de luni pana vineri, pana pe 9 august, de la ora 20:00
Patru ore cu cel mai bun conținut marca E!, în fiecare zi a săptămânii: Botched, Keeping Up with the Kardashians, Celebrity Prank Wars, Celebrity Game Face, House of Villains, Celebrity Beef, Overserved with Lisa Vanderpump, Hollywood Medium.

Vrei să iei o pauză de la Jocurile Olimpice? Sau poate ți-ar plăcea să vezi și alte sporturi competitive, nu doar aruncarea greutății, ștafetă și sărituri în înălțime? Ei bine, E! are câteva sugestii pentru Comitetul Olimpic Internațional, care merg adăugate la lista de evenimente de atletism din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, din acest an.

Close UP – De luni pana vineri, de la ora 18:00, cu episoade noi in perioada 12-23 august
Bârfele, strălucirea și eleganța fac toate parte din meniul acestei emisiuni, în care profităm de șansa de a pune în lumina reflectoarelor unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood – și de a primi porții duble!

Celebrities Only – continua duminica, la ora 00:00
Rămâi alături de E! pentru a descoperi o serie de actrițe care au discutat deschis despre căderea părului, o serie de modele care au fondat organizații caritabile sau au creat propria linie de costume de baie și alte clasamente interesante.

Watch What Happens Live – Continua de luni pana vineri de la ora 01:00
În emisiunea interactivă a gazdei Andy Cohen ai parte de noi dezbateri aprinse pe subiecte diverse (de la modă, la titlurile generate de vedete în presă) cu invitați din divertisment, politică și cultura pop.

E! News – Continua de marti pana vineri, de la 01:30
Află toate detaliile din culise, urmărind cele mai recente zvonuri despre celebrități, știri din lumea vedetelor, dar și din industria de divertisment, în emisiunea de pe E!.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *