E! – Recomandari Aprilie 2024

Botched – continua duminica, de la ora 22:00
Doctorii Terry Dubrow și Paul Nassif sar din nou în ajutorul pacienților folosindu-și abilitățile pentru a remedia ceva aparent imposibil de reparat și corectând toate eșecurile chirurgiei plastice.

Close Up – Continua de luni pana vineri, de la ora 18:00. Episoade noi, in perioada 15-29 aprilie
Zvonurile, eleganța și strălucirea sunt prezente în meniu, iar noi profităm de șansa de a pune în lumina reflectoarelor unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood. Și de a servi porții duble!

Celebrities Only – continua lunea, la ora 00:00
Rămâi alături de E! pentru a descoperi o serie de actrițe care au discutat deschis despre căderea părului, o serie de modele care au fondat organizații caritabile sau au creat propria linie de costume de baie și alte clasamente interesante.

Watch What Happens Live – Continua de luni pana vineri de la ora 01:00
Din 2009, talk-show-ul interactiv prezentat de Andy Cohen a avut în platou numeroși invitați din domeniul divertismentului, politicii și culturii pop, alături de care acesta a dezbătut intens subiecte diverse: de la modă, până la titlurile recente din presă. Înregistrată în New York, emisiunea de neratat este difuzată în exclusivitate de E! și are în portofoliu invitați ca Liam Neeson, Jimmy Fallon și Mariah Carey.

E! News – Continua de marti pana vineri, de la 01:30
Află toate detaliile din culise, urmărind cele mai recente zvonuri despre celebrități, știri din lumea vedetelor, dar și din industria de divertisment, în emisiunea de pe E!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *