E! – Recomandari Iunie 2024

Keeping Up with the Kardashians – In fiecare sambata, in perioada 22 iunie – 6 iulie, de la ora 22:00
De data aceasta lumina reflecoarelor se îndreaptă spre Kourtney. În episoadele dedicate ei, drama vine la pachet ca de fiecare dată când familia Kardashian pășește în lumina reflectoarelor. Nu rata episoadele centrate pe Kourtney selectate din mai multe sezoane ale emisiunii.

FAMILY MATTERS STUNT – Mathis Family Matters – De pe 17 iunie, de luni pana vineri, de la ora 18:00
Mathis Family Matters îi urmărește pe judecătorul Greg Mathis, pe soția lui (Linda) și pe cei patru copii ai lor, în timp ce își trăiesc viața la Hollywood. Emisiunea difuzată de E! este plină de distracție și dragoste familială.

Celebrities Only – continua lunea, la ora 00:00
Rămâi alături de E! pentru a descoperi o serie de actrițe care au discutat deschis despre căderea părului, o serie de modele care au fondat organizații caritabile sau au creat propria linie de costume de baie și alte clasamente interesante.

Watch What Happens Live – Continua de luni pana vineri de la ora 01:00
În emisiunea interactivă a gazdei Andy Cohen ai parte de noi dezbateri aprinse pe subiecte diverse (de la modă, la titlurile generate de vedete în presă) cu invitați din divertisment, politică și cultura pop.

E! News – Continua de marti pana vineri, de la 01:30
Află toate detaliile din culise, urmărind cele mai recente zvonuri despre celebrități, știri din lumea vedetelor, dar și din industria de divertisment, în emisiunea de pe E!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *