Best Of Tpu.ro – cele mai bune bancuri – Partea a II-a

* “Imi place mult o fata, cand o vad in fusta mini imi vine sa ii bag mana sub fusta pe la chiloti, credeti ca ar trebui sa ii bag mana sub fusta ca sa-i atrag atentia?” – Casanova, aici erai?

* “Salut,cum credeti de ce iubitul meu cu mine in relatii pe odnoclasnichi nu pune si ne-am certat putin chind a doua zi o pus cu o alta fata in relatii,dupa ce o vazut ca am vazut o scos, poate ar fi mai bine sa imi caut alt baiat si sa-l las pe asta care nu e serios?” – Caut traducator autorizat. Cer si ofer seriozitate.

* “Stie cineva cateva moduri de mastrubare nebuna pentru barbati? Adica sa aiba o ejaculare perfecta? Fara jucarii sexuale ca am de unde lua. Multumesc! Funda”
Raspuns pe site:
“Iti legi boasele cu o sfoara, iar dupa te freci cu o piatra abraziva sau cu smilgher pe capu’ p·· dupa, daca vrei sa simti si mai multa placere, trage-ti doua cutite in gura si dupa spanzura-te – recomand asta la toti cei ca tine”

* “Pentru băieți: Este adevărat că dacă ai nas mare ești dotat?” – Cine te-a pacalit?

* “Universul nu este asa de infinit precum contul meu bancar si prostia omeneasca nu este asa de dureroasa precum iubirea ce-o pot oferi oricarei femei cu un suflet bun.
Eu am multe temeri pentru ca sunt un inger slab si am fost ucis literar de diavolite ce-mi promiteau dragoste eterna.
Tot ce imi doresc de la viata, este sa fiu iubit de o femeie. Cum fac femeile sa se indragosteasca de mine?” – Chinurile unui suflet pustiu…

* “Sal TPU am si eu o poveste destul de interesanta.

de aproape 7 luni sunt cu o fata la care ii este frima sa iasa cu mine deoarece este adoptata si parinti o ameninta ca daca se vede cu mine o so deie inapoi la casa de copii.

Acuma inainte sa incep scoala eram in aceas scoala cu ea si in fiecare pauza cunva reuseam sa ma apropii de ea de abia daca ma lasa so tin in brate cand nu e nimeni prin preajma. Prima data eu am crezut ca asteapta sa vina vacanta de vara sa plec la alta scoala si sa ma despart de ea. Am supravietuit cu foarte greu in vacanta fara nici macar sa o vad ear acum am primit un mesaj ca inca ma mai iubeste si daca cunva eu mi-am gasit alta nu e nici o problema ca intelege. Astazi am fost la ea la scoala si de abia daca am vazut-o 1-2 secunde si am mai primit un mesaj sa no conduc la statie si sa nu o vizitez.

Acuma as vrea sa stiu congluzi. eu am scos vreo 100 dar vreau si alte pareri, ori nu ma iubeste, ori i frica de parinti atat de tare incat nici pe ascuns, ori sa risc sa o caut si sa o dea inapoi la casa de copii… Ea mi-a spus sa nu intervin, dar poate chiar ma iubeste si poate sufera din cauza asta la fel ca mine… dar daca ea este fericita eu voi putea supravietui

Ce ar trebui sa fac? mersi TPU” – Viata la tara… E bine daca ai supravietuit “cu foarte greu”. “Congluzi” nu prea am. Eventual sa inveti sa scrii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *