Best Of Tpu.ro – cele mai bune bancuri – Partea a VII-a

* “De ce e dragostea o enigmă de nedescifrat? Şi inima un asemenea inamic? Să iubeşti pe cineva cu toată fiinţa ta în pofida timpului,a schimbărilor,a distanţei,a tot ce înseamnă viaţă? Să vezi mii de chipuri şi să te opreşti în loc doar pentru un singur chip, să vezi atâtea priviri şi să ai în minte o singură privire, să vezi mii de zâmbete şi doar unul singur să te înveselească,să iubeşti pe cineva din tot sufletul ,cu tot cugetul,cu ultima răsuflare? Se poate trece peste asta? Să îţi ignori singura sursă de fericire nu e o soluţie. E doar renegarea a ceea ce simţi. Dacă toate poveştile sunt scrise în cartea vieţii, pecetluite de destin, al nostru unde e? Şi ce este destinul? Doar o simplă invenţie pentru labirintul numit “viaţă”. Mai există fericire în labirint? Labirintul e închis, nu mai există cale de scăpare. Destinul este scris pe viaţă.” – Si voi credeati ca toti cei de pe tpu sunt prosti…

* “Salut.
Sa trecem direct la subiect. Am 16 ani si sunt virgin… Poate o sa ziceti ca : “Ce te framanta pe tine asa ceva la 16 ani?” Dar, da! Ma famanta..toti prietenii mei au avut vreodata contacte sexuale macar odata..nu am decat sa mint ca si eu. parca mi-e rusine ca la 16 ani inca sunt virgin. Ceva sfaturi?” – Fa sex.

* “Salut TPU. tin sa mentionez ca am o matusa foarte faina de 35 de ani. E adorabila! rar intalnesti femei atat de frumoase si de bine aranjate. Imi place de ea de morr! Insa cred ca si ei ii place de mine. Mereu cand ne intalnim (la 3 4 luni) ma pupa pe obraz si imi face cadouri scumpe iar ultima data cand ne-am vazut, m-a intrebat daca vreau sa mergem la un film. Am incremenit de rusine atunciiiii:d si am inceput sa ma balbai.Cred ca totusi simte si ea ceva pentru mine si ar vrea ceva mai mult :d. Ce credeti,merita riscul sa ma dau la ea? Cred ca ar accepta si sincer,chiar mi-as dori o noapte cu ea. Simt ca si ea vrea asta! mereu ma pupa cand ne vedem,ma suna din cand in cand. Zice ca sunt nepotelul ei preferat, dar eu cred altceva! mentionez ca am 15 ani. voi ce ati face in locul meu? ofer fundita!”
Si un raspuns pe masura intrebarii:
“Man, nu te repezi cu “te iubesc” ca nu merge vrajeala la una versata cum e matusa-ta. Exact de asta o sa fuga, pentru ca daca vrea sa te initieze, nu vrea sa te indragostesti. Relax!
Incearca sa ii spui de o prietena de a ta si cum ca esti cu ea de ceva vreme, dar nu vrea sa se culce cu tine, si cam ce ar trebui sa faci. Poti sa-i spui ca e ceva mai mare cu 2 ani. Studiaza-i cu atentie gesturile si mimica fetei, activitatile din timpul discutiei etc.

Sincer, cred ca e genul care vrea sa se afirme cu tine de genul “am eu 35, dar i-a uitati ce tinerel am langa mine”. Sa o intrebe prietenele “Vai draga, dar te-am vazut cu un pustiulica prin oras, frumos baiat, de unde ai luat sangele ala proaspat?” si ea sa faca pe interesanta si sa zica, “vai draga, dar este nepotul, ai vazut ce barbatel s-a facut?”.
Faze de astea se fac la o varsta.
Nu prea cred ca te-ar suge, pentru ca e pragul ala psihologic, fata de sora`sa. Si o bucata de *** gaseste ea si in alta parte. Cum am mai zis, esti un fel de trofeu pentru ea cu care se lauda.
Anyway, incearca sa o aduci in discutii cu tenta sexuala, sa o intrebi cum sa faci, cum si ce se intampla cu femeia in anumite faze, ce gandesc ele despre asta etc. Chiar daca nu o arzi, s-ar putea sa ai foarte multe de invatat!
Foarte important! pastreaza-ti o aura de mister, nu-i da semne vizibile ca vrei sa casuni pe ea (desi cred ca te-a cam citit, pentru ca are experienta), fii mai sobru, si joaca inteligent si provocator orice iti spune. La femei experimentate nu merge sa fii bombastic ca la astea de 16-20 de ani. Nu e impresionata de iPhonul tau sau de de cat de sus sari tu cu placa, sau ca ai ajuns level 99 la WOW.
Invata de la ea, ca ai o sansa mare sa devii “moarte la femei”!”
Reply-ul lui:
“Sunt pentru ea un trofeu exact cum e un trofeu de caprior pentru un padurar?” – Esti …

* Si daca tot suntem la capitolul “matusi”: “In fiecare zi ma masturbez cu gandul la o matusa de a mea.O fi ceva anormal? Prietenii mi-au spus ca si ei fac asta chiar daca sunt rude.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *