Tpu.ro – cele mai bune bancuri 18

“Ascultati aici..am o intrebarecare suna cam asa: iubesco fata..simt ca mias rupe capu pentru ca ia sanu pateasca ceva.dar in acelasi timp simt ca trebuie sa o uit ce ar trebui sa fac plzzzhelp me:((” – Invata sa scrii. Viitorul tau depinde de asta.

“Salut TPU… Ce ar trebui sa fac? Am facut sex cu o fata de 16 ani si s-a **** pe penisul meu! De rusine a figit iar mama ei a sunat si a zis ca are o boala si se scapa fara sa vrea? Sa cred si sa iert? Dau funda!” – Mama ei stie? Te-a sunat? Si-a cerut scuze pentru ea? Traiesc eu pe o lume paralela? Asa ceva chiar se intampla?

“Am aproape 12 ani fara 2 luni mi sa rupt ata de la penis dar nu mia dat sperma ce fac? mie frica ca raman impotent?”
Raspunsuri de pe site:
– DNSK: “Sa inveti bine la scoala, sa asculti ce zice doamna parintii si sa papi tot din farfurie! si nu prea mult la calculator ca uite ce intrebari postezi”
Replica lui la raspunsul de mai sus: “Bai baiatule vr sa imi raspunzi sau nu ce dreacu aproape toti colegi din casa au ejaculat macar 1 data si eu ce dreacu”
– “Doamne,copile,esti retardat.laughing
Fara suparare, dar ASTA esti!
Ai si tu 12 ani si te crezi maree si injurii…pai iti spun eu, ca NU esti tare.
Iar in legatura cu problema ta, NU TE MAI JUCA ATATA LA CALCULATOR CA SI ASA ESTI PROST! DNSK are dreptate”
Replica geniului pustiu de 12 ani: “Bai baiatule ii spui celui de la coltul blocului tau! tu inca nu ai ajuns sa conjugi avoir si etre da esti pe pl ta! ma rog..impropriu spus.e simplu baietel..trebuie sa mai cresti, si sa lasi prostiile pentru mai tarziu! toate se fac la timpul lor! nu grabi ceasul ca vei plange dupa ore ”

“Buna TPU,scuzati categoria, imi spune si mie cineva cam cat cost 100 de grame de marijuana si cam unde o gasesc in bucuresti…plese help.ahh da, si daca e cineva care a fumat marijuana?! O.o” – Da, e minor…

“La cati ani iese sperma urgen plzz(am f**** o fata si vreau sa vad ca cumva am facut o boacana am 14 ani” – Ai facut o “boacana”. Iti plac copiii?

One Response to “Tpu.ro – cele mai bune bancuri 18”
  1. Pato Basil October 14, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *