Sweet Home (2020)

Sweet Home (2020) este un alt serial sud-coreean pe care ar trebui sa il aveti in vedere, asta daca nu cumva ati auzit deja de el. Bazata pe un webtoon popular cu același nume, această serie se încadrează în genurile horror și thriller și a fost lansată în 2020.

Povestea este o călătorie captivantă și întunecată în viața unui grup divers de oameni care se află într-un complex de apartamente înalte în timpul unei apocalipse misterioase.

Acțiunea se învârte în jurul lui Cha Hyun-Su, un adolescent retras și tulburat care se mută în complexul de apartamente Green Home în urma unei tragedii personale. Cu toate acestea, încercarea sa de a găsi liniște și de a scăpa de lume se transformă rapid într-un coșmar. O epidemie bruscă și inexplicabilă începe să transforme oamenii în creaturi monstruoase, reflectând dorințele și temerile lor interioare.

Cha Hyun-Su, împreună cu ceilalți locatari, trebuie să se unească și să navigheze prin ororile acestei lumi noi pentru a supraviețui. Fiecare personaj are propriile lupte și secrete unice, care ies la suprafață pe măsură ce luptă pentru viața lor și se confruntă cu cele mai întunecate temeri. Pe parcursul serialului, ei trebuie să descopere originea epidemiei și să găsească o modalitate de a scăpa din clădire, în timp ce se confruntă cu dileme personale și alegeri morale.

“Sweet Home” este o dramă captivanta și intensa care se adâncește în tulburările psihologice și emoționale ale personajelor sale în timp ce se confruntă cu ororile atât din interiorul, cât și din afara complexului de apartamente. Combina elemente de horror, acțiune și dramă umană, transformându-l într-un serial captivant și provocator pentru fanii genului.

Cei interesati il pot gasi pe Netflix.

O alta recomandare pentru cei care iubesc acest gen este si serialul All Of Us Are Dead (2022).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *