Tpu.ro – cele mai bune bancuri 8

“Dintr-un mozol poti ramane gravida? p.s pentru o prietena” – Mozol?!? Ahahahaha. Da, e clar. Esti gravida. Si prietena ta este. Viata voastra s-a terminat.

“Salut TPU, cum pot sa ii pun mana pe floricica iubitei mele(are 15 ani)dar zici ca are 20, pe sani ma lasa sa ii pun mana..tot..dar a zis sa evit zona aceea(cu floricica)..de ce?” – Floricica ei este timida.

“Omul este dragoste. Dragostea este om?” – Tu esti prost. Prostul esti tu?

“Ce se intampla daca fac sex 2 copii de 13-15 ani?” – O sa pice amindoi la BAC.

“Buna TPU! Credeti ca unei fete de 13 ani ii poate place de un baiat de 27 de ani?:)” – Eu nu mai inteleg lumea asta.

“Un penis de 18 cm si aprox. 14 cm circumferinta vi se pare mic la 22 de ani? Pentru prima data in viata mea m-am lovit de o replica gen “Esti ok, dar trebuie sa mai cresti!” din partea unei tipe mai plinute ce-i drept (de obicei am avut succes cu genul asta de fete, adica nu chiar cele cu talie de viespie ca sa nu va ganditi la cele de tipul “butoi”). Alte defecte fizice pentru care nu as fi fost placut nu vad. 1.81 inaltime, 75 de kile atletic, brunet, ochi albastrii, gropite…” – 14 cm circumferinta? Raza cat e? Diametrul? Ai trei picioare? Esti handicapat!
– Mi-a placut si raspunsul: “E mic bre 18 cm. Nu vezi pe aici ca sunt pusti de 14 ani care au 19-20 si se plang ca e mic. Trebuie sa mai cresti. Sa iti ajunga macar pana in ureche sa te deghizezi in pompa de benzina.”

“Salut,TPU.Eu prietenesc cu o prietena foarte bine, iar noua amindurora ne plac filmurile anime.Stiti,vreau sa am cu ea relatii de dragoste,dar imi e frica sa pierd prietenia,adica probabil greu ma intelegeti,dar cred ca stiti ca dragostea are si un sfirsit pina la urma,iar imi e frica ca daca ne vom desparti si vom ramine prieteni, eu no voi avea acele sentimente pe care le-am avut. Poate imi spuneti ce sa fac.” – Eu zic sa “prietenesti” in continuare cu amica ta. Niste lectii de limba romana nu ti-ar strica.

“Cum sa aflu daca sunt insarcinata in condii casnice?” – Poti sa fii insarcinata in conditii casnice?

4 Responses to “Tpu.ro – cele mai bune bancuri 8”
  1. Razvan May 22, 2012
  2. Razvan May 22, 2012
  3. Dorinel Mushtar May 22, 2012
  4. Laurentiu May 23, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *