A doua editie Transilvania Train s-a incheiat dupa 5 zile prin Transilvania

Transilvania Train a plecat din Brasov joi, 23 august in muzica fanfarei, iar povestea primului tren turistic din Romania s-a incheiat duminica, 26 august, tot in gara din Brasov. Agentiile Globe 365 Travel Boutique si Free Spirit Travel sunt organizatorii aceste experiente cu trenul turistic prin cele mai frumoase zone ale Transilvaniei, pentru al doilea an consecutiv, vizitand Sighisoara, Medias, Alba-Iulia, Sebes, Sibiu si Fagaras.

”Au fost 5 zile de poveste, in care, alaturi de participanti am trait cat pentru 5 saptamani! Am avut parte de foarte multe experiente, am trait un amalgam de emotii, timpul a trecut prea repede si la final nu ne mai venea sa ne dam jos din tren. Ba chiar mai mult, au existat pasageri extrem de emotionati, care ne-au devenit si prieteni si care aproape au plans, la coborare. Atmosfera este creata, in primul rand, de participantii, iar in aceasta editie am avut norocul unui grup echilibrat de calatori foarte receptivi atat la povestile si legendele Transilvaniei, cat si la activitatile, atelierele si concursurile partenerilor nostri.”, spune Cristi Pitulice, co-fondator Transilvania Train.

107 calatori, romani dar si germani, olandezi, norvegieni au explorat cultura si istoria Transilvaniei pe parcursul a 600 de kilometri plini de povesti. Acestia cu aflat legende si istorisiri din peste 20 de fortificatii transilvanene, au descoperit 12 mestesuguri traditionale in Medias, Biertan, Alma Vii si Apos, au gatit alaturi de un MasterChef la workshop-ul traditional gastronomic din Sebes si s-au relaxat, participand la 2 concerte deosebite in Biserica Evanghelica din Sebes si in centrul istoric al Sibiului. In plus fata de acum doi ani, cele doua concerte au fost organizate cu acces liber, pentru ca toata lumea sa se bucure, macar in parte, de experienta Transilvania Train.

”Totul a decurs perfect. Vremea a fost de partea noastra, nu au existat evenimente neprevazute, grupul a fost perfect. Oamenii au avut o chimie extraordinara, desi au petrecut doar 5 zile impreuna. Parca erau niste prieteni vechi care s-au regasit aici, in Transilvania Train. A fost o calatorie frumoasa, asa cum ne-am dorit-o si planuit-o timp de un an de zile, incununata cu experientele si locurile noi pe care le-au vazut in fiecare zi.”, povesteste Oana Pricop, co-fondator Transilvania Train.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *