BIT 2015 – Festival de IT pentru studentii Universitatii “Transilvania” Brasov

BIT 2015 – festivalul de IT pentru studentii Universitatii “Transilvania” din Brasov, va avea loc in perioada 6-9 aprilie 2015, la Aula Universitatii “Transilvania”.
Ce este BIT? BIT( BEST Information Technology) este un festival IT care vine ca un raspuns la interesul sporit al brasovenilor fata de acest domeniu.

Care este scopul BIT?

BEST Information Technology are ca scop crearea unei legături între companiile din domeniul IT, mediul universitar și publicul brașovean prin interacțiunea directă realizată în cadrul activităților pe care acesta le presupune: prezentări de produse și proiecte, workshop-uri, competiții, gaming day. Totodată, evenimentul are și scopul de a informa participanții cu privire la noile tehnologii lansate pe piață prin expozițiile companiilor partenere și de a contribui la dezvoltarea lor personală prin întregul proces.

Esti interesat de un loc de practica sau de un job? Vrei să afli care sunt cerinţele companiilor? Te-ai intrebat vreodata ce tehnologii folosesc companiile multinaţionale? Inscrie-te la prezentările companiilor (IBM, Miele, Atos, FLASHNET) din cadrul evenimentului si vei gasi raspunsul pentru aceste intrebari.

Daca va intereseaza si vreti sa participati la acest eveniment, va recomand sa va inscrieti la el pana pe 3 aprilie 2015. Inscrierile se fac: aici.

Workshop & competitie – Cyber Identity and Security – Luni, 06.04, ora 12:00
Scopul competiţiei este dezvoltarea de aplicaţii cu ajutorul unei maşini virtuale pusă la dispoziţie de către compania Atos. Această competiţie este dedicată studenţilor care sunt pasionati si au cunostinte de Object Oriented Programming, preferabil sa cunoasca limbajul de programare Java, dar si cunostintele de C++ sunt suficiente.

Câştigătorii acestei competiţii vor fi recompensaţi cu nişte premii surpriză atât din partea companiei Atos, cât şi din partea BEST Brasov.

Înainte de competiţia propriu-zisă va avea loc un workshop în care se va explica modul de utilizare a maşinii virtuale, cerinţele companiei pentru competiţie, se vor face demonstraţii şi se vor preciza alte detalii necesare.

Pentru a participa la competiţie trebuie să vii cu laptopul personal!

bit-2015-brasov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *