Bookfest Brasov 2016

Numeroase oferte si reduceri substantiale ii asteapta pe vizitatorii Salonului de Carte Bookfest Brasov, care se va desfasura intre 1 si 4 Decembrie 2016, la Aula Universitatii “Transilvania”. Cititorii sunt asteptati sa descopere oferta celor mai mari edituri din tara, noutati abia lansate pe piata, carti din domenii variate si cu reduceri avantajoase.

Programul zilnic de vizitare: 10:00 – 20:00.
Accesul publicului va fi gratuit la toate evenimentele din cadrul Bookfest, precum si la proiectiile de film de scurtmetraj organizate de ShortsUP.

Noutățile editoriale ale sezonului de toamnă sosesc și la Brașov. Câteva dintre cele mai importante edituri – Humanitas și Humanitas Fiction, Polirom, Curtea Veche Publishing, RAO, ART, Nemira, Corint, Univers Enciclopedic, Niculescu, dar și distribuitori de carte precum Okian (reprezentant Pearson-Longman în România) vor avea anul acesta standuri în cadrul salonului de carte, aducând o ofertă largă, la prețuri avantajoase.

Salonul de carte Bookfest Brașov va include și o serie de evenimente de lansare și de întâlniri cu autori români cunoscuți și îndrăgiți. Programul detaliat al evenimentelor urmează să fie anunțat.

Mai multe detalii in curand.

bookfest-brasov-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *