Bookfest Brasov – 2018

Salonul de Carte Bookfest Brasov, editia a IV-a, se va desfasura in perioada 18 – 21 Octombrie, la Aula Universitatii Transilvania (Strada Iuliu Maniu, nr. 41A). Cei mai indragiti autori si cele mai bune carti ale momentului va vor astepta la acest eveniment. Tot aici veti avea parte de lansari de carte, sesiuni de autografe, dezbateri dar si reduceri semnificative la majoritatea titlurilor expuse.

Vor fi prezente unele dintre cele mai importante edituri din tara: ART, Atman, Corint, Curtea Veche Publishing, Herald, Humanitas și Humanitas Fiction, Litera, Meteor Press, Nemira, Niculescu, Nomina, Magia Cartilor, Proema, RAO, Shambala, Trei, Trinity, distribuitori de jocuri pentru copii (Happycolor), distribuitori de muzica (Byton si Music Media), dar si distribuitori de carte precum Okian (reprezentanti Pearson-Longman in Romania).

Programul de vizitare va cuprins intre orele 10:00 și 20:00 in toate cele patru zile ale Salonului.

La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului va fi libera!

Parteneri: Primăria Municipiului Brașov, Facultatea de Litere (Universitatea Transilvania Brașov), Asociația Șaguniști pentru Șaguniști, Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov, RATBV SA, Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *