Brasov: Sport si aventura in natura!

Pe 21-22 aprilie, Decathlon va invita sa (re)descoperiti frumusetea sporturilor in natura.

In marile orase ale tarii (Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov si Pitesti), la magazinele Decathlon, sunteti asteptati la un eveniment inedit:
Cursuri de echitaţie, prezentarea echipamentelor dedicate si a locurilor unde puteti practica acest sport, impreuna cu partenerii de la Clubul de echitatie Bucuresti, Clubul de echitatie Robin Hood si centrul de echiatie Diana din Rasnov.
Cursuri de tir cu arcul, sub indrumarea partenerilor: clubul Crau City Brasov si C.S. Atlantis.
Workshop pescuit : specialistii va vor arata diferite tipuri de monturi si momeli, dar si ce echipamente sa alegeti in functie de obiectivele dvs.
Concursuri de Darts

In Brasov, evenimentul va avea loc la sediul magazinului, Calea Bucuresti nr. 152, pe durata intregului weekend, interval orar 11:00-18:00.

Activitati care se vor desfasura pe durata weekendului:
1. Curs echitatie – Clubul Diana din Rasnov, doar sambata
2. Tir cu arcul, C.S. Atlantis, Crau City Brasov, toata lumea va putea trage cu arcul sub atenta indrumare a unui cadru profesionist – GRATUIT.
3. Workshop pescuit
4. Concursuri de Darts

Eu, personal, voi incerca echitatia, tir cu arcul si darts. Culmea, toate cele trei activitati erau pe lista mea de “aprofundare” iar acum am ocazia sa le testez pe fiecare in parte, in cadrul aceluiasi eveniment. Viata este plina de surprize.

Acum parca nu mai suna asa de comic fraza aia: “Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau.” (Paulo Coelho).

No Responses to “Brasov: Sport si aventura in natura!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.