Caravana Metropolis ajunge in Piata Sfatului din Brasov, intre 30 iulie si 4 august

Caravana Metropolis s-a intors pentru cel de-al VIII-lea sezon pentru a aduce pe marele ecran, in fata publicului larg, unele dintre cele mai bune filme europene noi. Intre 30 iulie si 4 august, caravana va ajunge si in Brasov, in Piata Sfatului.

Caravana Metropolis este cel mai mare cinematograf itinerant din Romania, membru al retelei Europa Cinemas, cu un public de peste 400.000 de persoane la cele 7 editii de pana acum. Utilizand echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni si un ecran gonflabil de 120 m², Caravana ofera o calitate a proiectiei intalnita in marile sali de cinema ale lumii. Evenimentul si-a propus inca de la inceput sa apropie publicul larg de filmul european si de filmul de autor, in general. 

In deschiderea evenimentului, pe 30 iulie, de la 20:30, va avea loc un spectacol de percutie oferit de BALASA PercuSsion Group.

Filmele care pot fi vazute la Brasov sunt:

1. VISAGES VILLAGES/ CHIPURI, LOCURI, Regia: Agnes Varda, nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun documentar

2. COLD WAR/ RAZBOIUL RECE, Regia: Pawel Pawlikowski, Premiul pentru Cel mai bun regizor la Cannes, nominalizat la 3 premii Oscar si 4 premii BAFTA, 5 premii si o nominalizare la EFA

3. TODOS LO SABEN/ TOATA LUMEA STIE, Regia: Asghar Farhadi , in competitie la Cannes 2018

4. THE FAVOURITE/ FAVORITA, Regia: Yorgos Lanthimos, un premiu si 8 nominalizari la Oscar, 3 nominalizari la Globurile de Aur

5. LA CH’TITE FAMILLE/ FAMILIA MEA NEBUNA, Regia: Dany Boon

6. CAISA, Regia: Alexandru Mavrodineanu, premiat la Gopo si la Astra pentru Cel mai bun documentar romanesc, in 2018

Programul complet al Caravanei si informatii despre filme gasite pe site-ul www.cinemainaerliber.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.