Competitia 48 Hour Film Project revine la Brasov

Cea de a cincea editie 48 Hour Film Project revine la Brasov in weekendul 5-7 august 2016. Realizatori de film din tara si strainatate, amatori sau profesionisti, sunt invitati in competitia de la Brasov pentru a afla cine poate face cel mai bun scurtmetraj, in doar 48 de ore.

Filmul castigator al premiului mare, ”Best Film”, va participa la Festivalul International Filmapalooza 2017 din SUA, unde va intra in competitie cu filme din intreaga lume pentru marele premiu si sansa de a rula automat in sectiunea ”Short Film Corner” din cadrul Festivalului International de Film de la Cannes, 2017.

Organizat in peste 100 de orase din intreaga lume, 48 Hour Film Project este o competitie de creatie de film, contracronometru, care stimuleaza creativitatea, munca in echipa si ii provoaca pe participanti sa dezvolte o productie de calitate si originala intr-un timp scurt.

Misiunea 48 Hour Film Project este de a incuraja dezvoltarea productiei de film si a cineastilor. Prin acest festival/concurs, cei din domeniu trec peste ezitarile legate de o productie si ajung sa faca filme. Cu toate ca limita de timp plaseaza o restrictie neobisnuita realizatorilor filmului ea este, totodata, eliberatoare deoarce ii incurajeaza sa puna accentul mai mult pe “a face” decat pe “a vorbi”.

Vrei sa-ti antrenezi abilitatile de realizator de film vara acesta? Fa-ti o echipa de productie si accepta provocarea 48 Hour Film Project Brasov.
Inscrie-te pe 48hourfilm.com pana pe data de 5 august sau cauta o echipa careia sa i te alaturi.
48 Hour Film Project Brasov a adunat in fiecare an peste 150 de participanti, autori de film independent.

Regulament concurs: AICI.

Pentru informatii suplimentare, intrebari sau sugestii: brasov@48hourfilm.com sau Facebook.

AFIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *