Concert CTC la Kruhnen Musik Halle – Mai, 2019

Concertul sustinut de CTC va avea loc vineri, 24 Mai 2019, dupa ora 23:00, la Kruhnen Musik Halle din Brasov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P). Bilete se pot achizitiona de la Rockstadt, Kruhnen Musik Halle si online de pe iabilet.ro ( *in limita stocului disponibil):

  • 35 lei – pana in data de 23 mai
  • 45 lei – la intrare in club, in ziua evenimentului

CTC, adică DOC, Deliric și Vlad Dobrescu, este una dintre cele mai iubite trupe hip-hop din underground-ul românesc, de prin 1999.
În 2002 apare primul material CTC și Cedry2k: EP-ul „Secretul din Atom”, iar în anul 2004 este lansat „Proiectul Verde” cu ajutor casei de discuri Roton, unde CTC figurează pe acest material cu piesa „Original Verde”, un manifest liric ce pledează împotriva pirateriei. În 2005 apare albumul de debut CTC „Dificultăți Tehnice”, lansat la casa de discuri Roton, cu peste 10.000 de unități vândute.


De-a lungul anilor, Deliric, Doc și Vlad Dobrescu au colaborat cu artiști autohtoni cât și internaționali lansând noi proiecte și albume. La finalul lunii aprilie 2012, membrii CTC organizează un concert aniversar, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la lansarea primului lor EP. La eveniment au fost prezenți și artiștii cu care aceștia au colaborat de-a lungul timpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.