”Copilul-problema”, acum in cinematograf la Brasov

Copilul-problema / System Crasher, multipremiatul film de debut al regizoarei germane Nora Fingscheidt ruleaza la Brasov incepand de astazi, 6 decembrie la Cinema One

E mică, dar periculoasă. Oriunde ajunge Benni, este dată afară în scurt timp. Fetița sălbatică de 9 ani a devenit ceea ce serviciile sociale numesc “copil problemă”. Și cu siguranță nu are de gând să se schimbe, pentru că are un singur țel: să se întoarcă acasă la mama ei. Însă Bianca se teme de propria fiică. Doamna Bafané de la protecția copilului caută o soluție pentru ea. Micha, un psiholog specializat în managementul agresivităţii, propune o abordare diferită. Va reuși acolo unde toți ceilalți au eșuat?

Copilul-problemă” vorbește despre relațiile puternice și speciale care se creează între copii și adulți, despre neputința unui sistem de a se descurca cu un copil cu probleme și despre nevoia noastră, a tuturor, de a fi iubiți și înțeleși.

Copilul-problema / System Crasher: premiat cu Ursul de Argint – Premiul Alfred Bauer pentru noi perspective in arta cinematografiei, dublu nominalizat la European Film Awards pentru Cel mai bun film si Cea mai bună actrita in rol principal – Helena Zengel, propunerea Germaniei la Premiile Oscar si succes de public in tara de origine (peste 500,000 de spectatori)

Din 6 decembrie, ”Copilul-problema” va ajunge si in cinematografele din Romania, distribuit de Bad Unicorn.

Programul filmului in Brasov, la Cinema One: vineri – joi: 16:45, bilete la casierie.

Parteneri media: Monitorul Expres, La Pas prin Brasov, danielurda.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *