Crosul “Alearga TU pentru ei” – Brasov, 2015

HOSPICE Casa Sperantei organizeaza cea de-a saptea editie a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, care va avea loc sambata, 11 iuliee 2014, pe aleea de sub Tampa. Competitia este de traditie in Brasov si aduna de fiecare data sute de participanti din intreaga tara. Crosul reprezinta o modalitate de sustinere pentru cei angajati intr-o cursă mult mai dificila si, de multe ori, nedreapta.

Crosul se va desfasoara pe patru lungimi de traseu:
– Cursa copiilor: 600 m distanta, varsta participanti pana la 7 ani, taxa de inscriere – 15 lei
– Cursa Waters: 2 km distanta, varsta participanti 7-15 ani, taxa de inscriere – 15 lei
– Cursa Arvato: 4 km distanta, varsta peste 15 ani, taxa de inscriere – 35 lei
– Cursa Miele: 10 km distanta, varsta participanti peste 18 ani, taxa de inscriere – 45 lei

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Cei care doresc să participe la Crosul „Aleargă TU pentru EI!“, se pot înscrie online pe hospice.ro până joi, 9 iulie 2015, ora 23.00, sau în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, la locul de desfășurare a competiției. Alergătorii, care se înscriu online, pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru HOSPICE, demarând acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www.galantom.ro.

hospice-cros-brasov-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *