Dino Parc Rasnov a castigat Marele Premiu votat de public in competitia Destinatia Anului

După ce a câștigat în luna mai a acestui an titlul de Destinația Anului la categoria Parcuri de Distracție și Aventură, Dino Parc Râșnov a înregistrat cele mai multe voturi din partea publicului primind și titlu de Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor. Sâmbătă, 19 august, în cadrul știrilor Prima TV, a fost anunțat marele câștigător al competiției Destinația Anului 2023, votat de către public din cele nouă destinații finaliste.

Acest premiu îmbogățește palmaresul Dino Parc Râşnov, care este situat în top 50 destinaţii pentru copii şi familii din Europa şi în top 10 cele mai vizitate locuri din România conform Google Maps.

Dino Parc Râșnov – un muzeu în aer liber cu peste 120 de dinozauri în mărime naturală

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din România, dar și din S-E Europei. Cu peste 120 de exemplare realizate în mărime naturală, parcul tematic de la Râșnov este cunoscut drept o bornă turistică și educativă, reușind să atragă anual aproximativ 500.000 de turiști, contribuind la promovarea turistică a zonei, dar și a județului Brașov. Râșnovenii se pot mândri cu un adevărat muzeu în aer liber, toate exponatele și expozițiile din parc fiind atestate științific. 

Iar vara asta, toți cei care trec pragul parcului se vor putea bucura de trasee de aventură, cinema în aer liber, dar și 9D, laser labirint, ateliere de creație, locuri de joacă pentru copii, trenulețul Dino, de un vulcan care erupe și multe alte activități care se pot găsi pe www.dinoparc.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *