Dino Parc Rasnov a depasit 1.500.000 de vizitatori in patru ani de activitate

De la deschiderea din iunie 2015 si pana in prezent, parcul si-a
dublat suprafata, ajungand anul acesta la 3 hectare si 100 de dinozauri, atestati stiintific si reprodusi in marime naturala.

Parcul a inregistrat o crestere de 4,5% a cifrei de afaceri in 2018 fata de 2017. Cifra de afaceri s-a mentinut pe un trend ascendent si in primul trimestru al anului 2019 cu o valoare de 2.132.644 lei, in crestere fata de aceeasi perioada a anului anterior cand a inregistrat 1.727.685 lei.

Recent, Dino Parc Rasnov a depasit 1.500.000 de vizitatori de la deschidere si a reprodus in marime naturala cel mai mare dinozaur care a fost descoperit pana acum in lume, Seismosaurus, gigantul care masura 45 de metri lungime.

Alte noutati inaugurate in acest an sunt: Sound Box – camera senzoriala cu sunete de dinozauri și alte animale, Expozitia de pui de dinozaur, Cinematograful 360 (grade) pentru experiente unice, Pestera interactiva cu fosile preistorice si Arca Dinozaurilor cu trasee interactive pentru copii.

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu impresionant cu 100 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și un cinematograf 360°, traseu de aventură, labirint laser, soundbox, expoziții unicat și multe alte zone interactive. Informații suplimentare puteți găsi și pe paginile oficiale: www.dinoparc.ro și facebook.com/dinoparcrasnov

No Responses to “Dino Parc Rasnov a depasit 1.500.000 de vizitatori in patru ani de activitate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.