Dino Parc Rasnov, in top 50 destinatii de vizitat in Europa

Dino Parc Rasnov este una din cele doua destinatii din Romania care au intrat in “Top 50 Bucket List Destinations for Kids & Families in Europe”, alcatuit de FatherMag.com. Prin acest top, publicatia a creat primul clasament al destinatiilor din Europa pentru segmentul “copii si familie”. Dino Parc Rasnov este cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, care gazduiesti pe cele 3,5 ha de padure peste 100 de dinozauri atestati stiintific si reprodusi in marime naturala.

Dacă copiii tăi sunt fascinați de dinozauri, acesta este locul pe care nu trebuie să-l ratezi! Nu vor vorbi despre nimic altceva pe tot parcursul anului, după ce au vizitat Dino Parc Râșnov. Ei pot vedea aproximativ 100 de modele de dinozauri de dimensiuni reale în timp ce fac drumeții prin parc. Imaginați-vă emoția cu care îi vor descoperi! Mai ales când dau peste cel mai mare dinozaur zburător. Dar aventura nu se termină aici! Există multe locuri de joacă, case în copaci, trasee de aventură, labirintele cu laser și cinematografe de ultimă generație. Crezi că distracția s-a terminat acum? Ei bine, nu s-a terminat! Nu ratați toate zonele interactive de realitate virtuală, dar și vulcanul interactiv în erupție!”, spun reprezentanții FatherMag.com.

Este vorba despre vulcanul interactiv si platforma care simuleaza trei tipuri de cutremure: unul provocat de o eruptie vulcanica, unul provocat de o turma de Seismosauri care alearga si un cutremur provocat de miscarea placilor tectonice. 

De asemenea, in parc mai există 5 dinozauri animatronici care scot sunete terifiante, un cinematograf 9D si unul 360°, o fereastra interactiva cu realitate augmentata, o pestera plina de curiozitati si replici ale ramasitelor de dinozauri, animale preistorice sau insecte, dar si un terarrium cu reptile vii la etajul 1 al cladirii principale.

Incepand din acest an, de pe website-ul www.dinoparc.ro vizitatorii pot achizitiona bilete de acces digitale si se pot bucura de reducerile care pana acum erau disponibile doar la casele de bilete, la intrarea in parc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *