Dino Parc Rasnov

Dragii mei, daca se intampla sa fiti prin Rasnov, Dino Parc este genul obiectiv turistic care trebuie sa fie pe lista voastra de vizitat. Copiii, in special, vor iubi acest loc, dar sa nu credeti ca nu am vazut si foarte multi adulti acolo.

Cu ocazia #PrinBrasovulMeu, un eveniment organizat de catre Social Media Brasov in parteneriat cu Oktoberfest si Grupul Economic German, am avut ocazia sa traiesc pe viu traditia germana adoptata dupa modelul bavarez timp de trei zile si, bineinteles, sa aflu si va recomand cat mai multe lucruri distractive/care merita incercate. Unul dintre aceste locuri, dupa cum tocmai v-am spus, este Dino Parc.

Voiam sa vizitez acest loc inca de pe vremea cand s-a deschis si pot sa va spun ca am fost foarte multumit de ceea ce am vazut. Este un loc frumos, unic in Romania, care o sa va prezinte 40 de dinozauri in cele mai mici detalii. Asta printre altele, evident, pentru ca am inteles ca cei care conduc acest parc au planuri marete pentru viitor. Copiii vor gasi aici un loc de joc, dinozauri si un parc de aventura, adultii vor avea parte de mult aer curat si cateva ore de liniste.

[nggallery id=253]

Pret:
– copii sub 3 ani – gratuit
– copii intre 3 si 14 ani – 22 lei
– adulti – 28 lei
– studenti/pensionari – 22 lei
– grup de copii +10 – un bilet de adult gratuit.
– tarif traseu aventura (tiroliana): 10 lei

Program:
– Luni, Marți, Miercuri și Joi – 10.00 – 18.00
– Vineri si Sâmbătă – 10.00 – 19.00
– Duminica – 10.00 – 18.30

Adresa:
– strada Cetatii, Rasnov

Dino Parc Rasnov

#prinbrasovulmeu este un eveniment organizat de Social Media Brașov si sustinut de Oktoberfest, Clubul Economic German, Elmas, Ciucas, Selgros, Dino Parc Rasnov, Kartbahn Kronstadt, Casa Viorel, Centru Echitatie Cristina Rasnov, Primaria Rasnov, Hotel Ramada, Telecabina Tampa.

No Responses to “Dino Parc Rasnov”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *