Evenimente marca UNTOLD in Poiana Brasov

Dupa crearea a doua din cele mai mari festivaluri din Europa, la Cluj-Napoca si Constanța, creatorii UNTOLD si Neversea pregatesc un nou concept de divertisment, special pentru statiunea Poiana Brasov, care sa dezvolte regiunea in cea mai dorita destinatie montana pentru tineri, din Europa. O destinatie de wellness si entertainment activa 12 luni pe an, care sa puna in valoare peisajul salbatic montan si atractiile naturale.

Acest concept de entertainment se va mula pe specificul turismului montan, dar si pe strategia de dezvoltare turistica a regiunii si va cuprinde mai multe tipuri de experiente, printre care doua festivaluri cu tematica de vara si iarna, precum si alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea statiunii Poiana Brasov in una dintre cele mai atractive din Europa. Proiectul va fi finantat integral din fonduri private de catre organizatorii UNTOLD si Neversea.

Universul UNTOLD se extinde în acest fel cu un nou concept original, care va atrage anual sute de mii de turiști, atât în Poiana Brașov, cât și în regiune. Reprezentanții UNTOLD și-au îndreptat atenția spre stațiunea montană cu cel mai curat aer din Europa – Poiana Brașov și au înaintat Primăriei Brașov o strategie pe termen lung cu un concept complex de entertainment care să crească numărul de turiști străini în timpul săptămânii, atât pe timpul iernii, cât și pe timpul verii. În plus, proiectul își propune să devină și un nou pol de interes pentru cetățenii Brașovului, să ajute la dezvoltarea resurselor locale și să aibă un impact economic regional. 

Primaria Brasov a analizat o serie de propuneri depuse si de alti organizatori de evenimente, iar in final proiectul inaintat de creatorii UNTOLD si Neversea a fost selectat, fiind cel mai apropiat de strategia de dezvoltare a orasului si a statiunii. Astfel, propunerea de colaborare a fost votata in unanimitate in Consiliului Local al Municipiului Brasov, in cadrul sedintei care a avut loc miercuri, 29 septembrie. 

,,Cu fiecare concept creat am reușit să urcăm România în topul mondial al distracției și am atras, an de an, sute de mii de turiști din toată lumea la Cluj și la Constanța. Totodată ne dorim mereu să promovăm și să sprijinim comunitățile locale. Noi avem contribuții strategice în orice loc implementăm conceptele noastre, nu doar prin proiectele pe care le facem, cu toate plusurile pe care le aducem (impact economic, local, turistic, imagine internațională, implicare socială), ci și prin faptul că înțelegem fiecare loc și propunem o strategie care să pună în valoare cât mai bine zona respectivă și să aducă cât mai multe beneficii tuturor stakeholderilor. Explorăm de mult timp să ne extindem conceptele și la munte și ne bucurăm că am găsit viziune pe termen lung și din partea autorităților locale în cea mai vizitată stațiune pe timp de iarnă din România! Mulțumesc Primarului și tuturor consilierilor locali ai Municipiului Brașov pentru susținerea în unanimitate. Ne onorează să știm că avem susținerea tuturor reprezentanților cetățenilor din Brașov. Îi asigurăm că ne vom folosi toată experiența pentru a îndeplini viziunea de a transforma Brașov în cea mai dorită destinație montană din Europa de către tineri” a declarat Bogdan Buta, CEO UNTOLD UNIVERSE.

Un interes imens fata de acest proiect l-a avut si Asociatia Hotelierilor din Brasov care le-a cerut de nenumarate ori creatorilor UNTOLD si Neversea sa organizeze evenimente in zona care sa atraga turisti si pe perioada verii. 

In acest moment, universul UNTOLD are trei proiecte active de talie internationala: doua dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, UNTOLD si Neversea, si plaja Neversea. In pregatire se afla si festivalul de la Timisoara care se va desfasura in anul 2023, cand orasul este Capitala Culturala Europeana.

No Responses to “Evenimente marca UNTOLD in Poiana Brasov”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *