Festivalul Winterfest 2022 – Poiana Brasov

In intervalul 18-21 februarie 2022, partia din Poiana Brasov alaturi de Centrul de agrement si Salvamont Brasov se vor alatura initiativei Winterfest pentru a gazdui 3 zile de activitate pe zapada, marcate de trei momente muzicale, doua competitii sportive cu premii, dar si activitati si activari pe partie organizate de sponsori si parteneri.

Pe 20 Februarie, iubitorii sporturilor de iarna sunt invitati sa incheie sezonul rece cum se cuvine si sa isi demonstreze aptitudinile in cadrul Cupei Fischer Poiana Brasov – Powered by George, competitie de schi slalom paralel si snowboarding slalom paralel, la finalul careia vor fi premiati cei mai dinamici participanti.

Cursa Winterfest este deschisă tuturor pasionaților de sporturi de iarnă, motiv pentru care se va desfășura pe două niveluri de dificultate (Profesioniști și Începători) și va aduce zâmbetul nu doar pe chipurile celor care vor ajunge primii la linia de finish, ci și pe cele ale participanților care ajung mai târziu, la timp pentru răsfățul pregătit la Aprés Ski.

In ceea ce priveste momentele de live acts, o serie de artisti in voga precum Spike, CTC si mulți altii vor avea grija ca toti participantii sa se bucure de o atmosferă de senzatie.

Cu alte cuvinte, indiferent de nivelul de stăpânire a plăcii sau a schiurilor, preferințe muzicale, vârstă sau clasă socială, cea de-a cincea ediție a Winterfest România oferă o gamă completă de activități, gata să asigure un weekend de poveste tuturor participanților, amintindu-le ce bogății turistice oferă țara noastră.

Winterfest este un festival montan autohton, organizat de iubitorii de munte pentru împătimiții sporturilor pe zăpadă, care aduce împreună adrenalina competițiilor sportive, distracția de la baza Aprés Ski-urilor, activările energizante și atmosfera de festival întreținută de artiști pentru toate gusturile.

Festivalul revine alături de publicul său cu o serie de activități de iarnă, organizate pe diferite niveluri de experiență și în deplină conformitate cu măsurile sanitare în vigoare. Activitățile organizate sub umbrela Winterfest România au ca principal obiectiv promovarea turismului local și dezvoltarea stațiunilor autohtone prin desfășurarea de concursuri de ski și snowboarding și alte activități cu specific montan, dar și susținerea artiștilor români prin concertele în aer liber organizate în cadrul festivalului. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.