In Transylvania 2015 – Program

In caz ca nu stiati, in Tara Fagarasului, in mijlocul naturii, pe o partie de schi desprinsa parca dintr-o poveste si inconjurata de padure, are loc un festival ca de basm numit simplu: In Transylvania. La editia din acest an vor veni trupe dintre cele mai cunoscute, de la Waldeck (AT), Subcarpati (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), pana la Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). In line-up-ul festivalului sunt incluse si doua trupe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica si The Rock – Tribute AC/DC.

Zona beneficiaza de peste 3000 de locuri de cazare. Bineinteles, daca vrei sa mergi cu cortul, exista o zona special amenajata de organizatorii festivalului.

Preturi:
– abonament – 80 lei
– bilet joi – 15 lei
– bilet vineri – 50 lei
– bilet sambata – 50 lei
– bilet duminica – 20 lei
Biletele si abonamentele pot fi achizitionate online.

Program:
Joi, 20 August 2015
o Paul Adrian
o Brody & Dr. Panda
o Godeanu

Vineri, 21 August 2015
o Digital Love
o Brody & Dr. Panda
o BeatJunkZ
o Primarie
o Saboar

Sambata, 22 August 2015
o Calin
o BeatJunkZ
o Pavlov
o Vygo
o Miazanoapte

Duminica, 23 August 2015
o Supaul
o Tasteful Indicency
o Tiberiu & Vayda
o Iele

Pe langa activilatie de entertainment din incinta festivalului, la 100 de metri distanta se afla Aventura Parc Dragus, un parc in care se gasesc 4 trasee de aventura de dificultate progresiva si panouri de catarare (pentru copii si adulti), teren de minigolf, tir cu arcul, trasee compuse exclusiv din coborari in tiroliana etc. Participantii la festival vor beneficia de discount-uri in Aventura Parc Dragus in baza bratarii de acces la festival.

Obiectivele turistice nu sunt nici ele de neglijat: pe o raza de cativa km de mers agale sau cu masina ajungi la Manastirea Sambata de Sus, Cetatea Fagarasului, Herghelia Sambata, satele sasesti specifice Trasilvaniei, Transfagarasanul, Balea Lac, Strandul Victoria. Creasta Muntilor Fagaras ofera si ea cateva trasee demne de luat in seama pentru amatorii de drumetii.

Pastrand traditia, organizatorii festivalului – Asociatia Padina Fest, au inclus in program si o serie de competitii sportive – Maratonul Transilvaniei fiind deja asteptat de catre iubitorii de ciclism.

in-transylvania-2015

Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului: In Transylvania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *