Jameson Live Music cu trupa Byron

Concertul sustinut de trupa Byron va avea loc vineri, 8 Decembrie 2017, incepand cu ora 22:30, la Kruhnen Musik Halle (str. Nicolae Titulescu, 2P).
Pretul unui bilet: 15 lei (pahar de Jameson inclus)

Începe weekend-ul cu prietenii și invită-i pe toți la un pahar de Jameson și muzică live, pentru o experiență plină de surprize memorabile. Avem drink-urile gata pentru tine și gașca ta de la ora 21:00, iar de la 22:30 amplificăm totul cu un spectacol Jameson Live Music si Byron.

Înființată în 2006 la București, Byron cântă rock alternativ cu influențe diverse. Și-au făcut un obicei din a lansa periodic concerte filmate – în 2008 concertul 100% unplugged Acoustic Drama a fost difuzat pe MTV, în timp ce Live Underground (filmat în 2010 în Salina Turda, la 100 de metri adâncime) și Electric Marching Band (cel mai recent, filmat în 2014 la Teatrul Național Cluj împreună cu Muzica Militară Bistrița și Corul Excelsior) au fost difuzate pe HBO România. De HBO îi leagă de altfel și colaborarea pentru coloana sonoră a serialului „Rămâi cu mine”, muzica din serial regăsindu-se pe albumul Melancolic.

În februarie 2013 au deschis pentru Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators la Sala Palatului și, un an mai târziu, au reprezentat România la „World Fest” în Chennai, India, în cadrul Festivalului Saarang 2014.

Prezență obișnuită a circuitului de cluburi și festivaluri (Stufstock, Peninsula/Felsziget, ARTmania, Ursus Evolution, Route 68 SummerFest etc.), byron au lansat anul trecut al șaselea album de studio, Eternal Return, înregistrat în High Resolution (24 bit, 96 kHz) la studiourile Windmill Lane din Dublin și masterizat în Londra la Abbey Road. La finalul lui 2016 au susținut un turneu național pentru a sărbători 10 ani de activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *