John Carter 3D (2012)

John Carter era pe primul in lista de filme de vazut din martie 2012 asa ca trebuia sa fac cumva sa-l vad. Presimteam ca o sa fie bun si nu m-am inselat.

Asadar, duminica am fost la Cityplex Brasov, sa-l vad. Superb filmul. Absolut superb. Are de toate: science fiction, actiune, thriller, poveste de dragoste. Nu am cuvinte sa laud acest film. Am stat nemiscat timp de doua ore si ceva si am savurat fiecare clipa din film. Cumva, as fi vrut sa nu se mai termine. Sper din tot sufletul ca acest film sa aiba o continuare.

Sa revenim la subiectul filmului. Desi contine foarte multe clisee, John Carter este cel mai promitator reprezentant al genului din ultima vreme. Teleportat pe Marte, un erou al Razboiului Civil american descopera o planeta aproape pustie locuita de barbari verzi de 4 metri inaltime. Pana aici suna promitator, nu-i asa? Fiind prizonier al acestor creaturi, John evadeaza dar intalneste o printesa care are nevoie disperata de ajutor. Stiu, nu va impresioneaza prea tare, dar trailerul o sa va schimbe parerea:

No Responses to “John Carter 3D (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *