Kamerata Kronstadt – Deschiderea stagiunii 2016-2017

Kamerata Kronstadt, infiintata si dirijata de maestrul Cristian Orosanu, deschide stagiunea 2016 – 2017, joi, 15 septembrie 2016, de la ora 19.00, la Sala PATRIA din Brasov, in compania marelui violonist Liviu Prunaru. Programul concertului cuprinde: F. Mendelssohn-Bartholdy – Simfonia nr. 10, F. Mendelssohn-Bartholdy – Concertul pentru vioara in re minor şi P.I. Ceaikovski – Serenada pentru orchestra de coarde.

Liviu Prunaru, un artist de talie internationala, este concert-maestrul celebrei orchestre Royal Concertgebouw din Amsterdam, cotata drept una dintre cele mai bune din lume. I-a avut profesori pe Alberto Lysy si pe violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu). Cariera sa cuprinde colaborari cu cele mai importante orchestre din lume, precum London Philharmonic Orchestra, London Symphony Orchestra, Orchestre National de Belgique, Orchestra Filarmonica din Atena etc. Un numar mare de premii internationale, participari la festivaluri si inregistrari audio se adauga palmaresului sau.

Pret bilet: 50 lei; 35 lei

Biletele se pot achiziționa online sau in urmatoarele locuri din Brasov: Sala Patria, Libraria OKIAN (Str. Muresenilor nr. 1), Agentiile TUI Travel Center din Piata Sfatului nr. 18, Coresi Mall si Calea București nr. 79 – vis-à-vis de ACR.

liviu-prunariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *