La Brasov s-a deschis un escape room inspirat din Game of Thrones

Brasovenii au de ceva vreme o noua varianta de distractie / petrecere a timpului liber. La ce ma refer? La noul escape room inspirat din Game of Thrones care a fost deschis in Brasov.

Ce este un escape room? Pe scurt, este un joc de aventura reale unde echipe de 2-6 persoane devin actorii principali ai aceste experiente si pasesc intr-o camera decorata tematic, avand la dispozitie 60 de minute pentru a gasi indicii, a rezolva o serie de puzzle-uri si provocari. Astfel, acestia trebuie sa dezlege toate secretele jocului, interactionand cu decorul si obiectele din camera, misiunea finala fiind variata (sa iasa din camera, sa gaseasca un obiect, sa descopere un infractor etc.). 

Puzzle Punks – Escape Room Brasov ofera, in acest moment, jocul de evadare denumit Save King’s Landing, inspirat din faimosul serial mentionat mai devreme. Constructia a durat 5 luni, iar compania mai are in plan dezvoltarea altor 3 jocuri in urmatorul an. Investitia totala a proiectului va depasi 40.000 de euro.

Mai mult, escape room-ul dispune si de un spatiu generos de receptie (80mp) pentru a veni in intampinarea celor care vor sa isi serbeze un eveniment privat la locatie (zile de nastere, petrecere burlacilor/burlacitelor), dar si companiilor care sunt in cautarea unei activitati de team-building care sa imbunatateasca relatiile dintre angajati
pentru grupuri medii si mari (10-100 persoane), sau al unui spatiu pentru evenimente corporate.

Suntem singurul escape room din Brasov inspirat din Game of Thrones și venim cu o experienta de 5 ani pe piata din Dubrovnik, Croatia, unde am deschis prima astfel de companie de pe piata. Vom aplica la Brasov cunostintele acumulate acolo pentru a oferi aceleasi experiente de calitate celor care ne viziteaza si la poalele Tampei.

Ne mandrim cu escape room-ul din Dubrovnik, care a ajuns repede una dintre atractiile orasului, cu peste 700 de recenzii pozitive pe platforma TripAdvisor, cel mai mare agregator de recenzii online din lume.

In 2018, am aflat de fondurile UE acordate prin programul Diaspora Start-Up lansat de Camera de Comert si Industrie Brasov, care incurajeaza antreprenorii sau specialistii plecati din tara sa se intoarca si sa aplice cunostintele acumulate peste hotare pentru a incepe o afacere local. Rezultatele excelente din Dubrovnik ne-au convins si ajutat sa obtinem aceasta finantare. Am putut, astfel, sa ne extindem si sa deschidem noua locatie la Brasov.

Bogdan Dascalescu, Owner Puzzle Punks

Puzzle Punks Escape Room Brasov este situat in Centrul Civic, pe Strada Mihail Kogalniceanu, Nr 11, Bl C1, Et 7+1. Pentru rezervari si informatii, puteti intra in contact cu Puzzle Punks la telefon +40 745 66 10 88, pe email la wizard@puzzlepunks.ro sau online la https://escaperoombrasov.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published.