Limitless – De ce ar trebui sa incerci acest program

Acum aproximativ o luna am primit o invitatie pentru a participa la un program care, conform celor care m-au invitat, iti va schimba stilul de viata. Avand in vedere ca relativul meu stil de viata se rezuma in ultima perioada doar la munca si mult stres (oferit fara numar de prea frumoasa viata pe care o traiesc), mi-am zis ca programul ar merita o sansa.

De ce? Probabil stiti si voi cum este. Dupa vreo 8-9 ore de munca, indiferent cata vointa ai avea, lenea isi va spune cuvantul si va gasi tot felul de scuze care sa te convinga ca, decat sa treci prin “chinul” unor exercitii fizice care te-ar ajuta enorm, mai bine ar fi sa mananci ceva si te bagi in pat. Si uite asa ajungi sa te intrebi de ce te-ai ingrasat, de ce ai foarte putina energie, de ce nu mai chef de nimic…

Dar daca se intampla sa ai un program saptamanal pe care te simti obligat sa il respecti (eu fiind genul de om care isi respecta programul), povestea se schimba si, vrei nu vrei, incepi sa iti schimbi viata.

Asa ca, dupa cum v-am spus si mai sus, am acceptat invitatia primita si m-am apucat de Limitless.

Ce este Limitless? Pe scurt, Limitless este un program de remodelare corporala, un pachet intreg care, pe langa antrenament, include componente de nutritie, motivatie si educatie wellness. Asta pentru ca degeaba faci sport daca nu ai grija si de restul lucrurilor care iti influenteaza corpul, mintea si spiritul.

Prima impresie pe care am avut-o despre program dupa cateva minute de antrenament? “Sa vezi ca m-am apucat de aerobic…”. Numai ca aceasta senzatie nu a durat mult. Acele cateva minute faceau parte din incalzire. Adevaratul antrenament o sa va dea pe spate (la propriu).

Am practicat cinci sporturi la viata mea si mai mereu am facut miscare, dar primul antrenament (cumulat cu pierderea mea de forma din ultima perioada) m-a facut sa spun spre sfirsit, dupa mult mult timp, ca NU MAI POT! Credeti-ma pe cuvant, nu este deloc usor sa ma poti aduce intr-o asemenea situatie.

Dar, evident, nu m-am oprit acolo si deja au trecut doua saptamani de cand merg la Limitless. Si vreau sa fac asta in continuare pentru o lunga perioada de vreme. Fiecare antrenament este diferit, exercitiile se schimba mereu, iar intensitatea creste de fiecare data.

Nu stiu exact ce simt ceilalti colegi din program, dar eu ma simt ca nou dupa fiecare antrenament. Ma simt mai bine, mananc mai bine, dorm mai bine si am mai multa energie. Suficiente motive cat sa apreciez si sa merg mai departe cu aceste program.

Daca v-am trezit putin curiozitate si sunteti din Brasov, puteti sa cereti mai multe detalii de la Rares:
Adresa: Studio C, Str. Nicolae Titulescu nr. 2, Brasov
Telefon: 0723 737 428 – Rares Coman
E-mail: brasov@iamlimitless.ro

De asemenea, programul mai este disponibil si in alte orase: Arad, Bacau, Timisoara si Iasi. Mai multe detalii despre aceste locatii gasiti aici.

In urmatoarele saptamani promit sa revin cu un articol in care sa va si arat schimbarile prin care am trecut. Pana atunci, take care!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *