Lucrarile la aeroportul Brasov avanseaza

Dupa cum spune si titlul, lucrarile la aeroportul Brasov avanseaza. Si sunt sigur ca alegerile de anul acesta nu au absolut nici o legatura cu viteza aceasta iesita din comun in care se fac lucrarile.

Este o pura coincidenta ca fix in acest an se lucreaza la aproape toate obiectivele. Tot din pura coincidenta, probabil, nu s-a facut nimic notabil pana acum.

Trecand peste coincidente, recunosc ca ma bucur foarte mult ca lucrurile IN SFIRSIT AVANSEAZA. Sunt sanse mari ca terminalul, cel putin partea de exterior, sa fie gata pana in iarna. Da, fix inainte de alegeri…

Pe langa terminal, sunt sanse mari ca si majoritatea lucrarilor deja contractate sa fie finalizate.

Aeroportul de la Brașov este unul dintre proiectele pe care le urmărim îndeaproape. Un terminal de pasageri de 12 mii de metri pătrați, primul construit în România după 1974, pista are 2860 metri, iar platforma actual poate deservi 3 avioane Boeing 737.

Totul este gândit astfel încât fiecare facilitate poate fi mărită până la 14 aeronave mari care să opereze la Aeroportul Brașov. Construcția terminalului de la Brașov este a doua ca mărime după cel de la Cluj. La subsol, acolo unde afla construcția atunci când am vizitat-o noi, va fi sortarea de bagaje, dar și o zonă pentru acele persoane care vor trebui cercetate dacă vor fi suspecte.

Detalii și comentarii aici: https://casebune.ro/?p=4942&

O sa aiba Brasovul un aeroport? Cu siguranta!

O sa fie functional anul viitor? Ma indoiesc! Si nu vreau sa ma intelegeti gresit. Imi doresc foarte mult ca aeroportul sa fie finalizat cat mai repede cu putinta. Dar sunt realist si astept sa vad ce se mai intampla pana la finalul anului.

Inca mai sunt destule lucruri de stabilit, deci nu imi fac iluzii ca aeroportul ar putea fi functional in 2021. Dar poate in 2022… Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *