“Micutul Nicolas in vacanta” – Proiectie gratuita la Cityplex Brasov

De fapt, proiectia este aproape gratuita. Pentru a vedea “Les vacances du petit Nicolas/Micutul Nicolas in vacanta”, in regia lui Laurent Tirard, cel care are in palmares filmul Asterix si Obelix, trebuie sa achizitionezi produse in valoare de opt lei de la bar.
Proiectia va avea loc sambata, 29 august 2015, de la ora 19:00, la cinema Cityplex Brasov.

Filmul Micuțul Nicolas în vacanță vă invită la o experiență relaxantă, amuzantă și plină de peripeții împreună cu cei dragi. Inspirat din benzile desenate ale lui René Goscinny și Jean Jacques Sempe franciza din anii ’60 s-a transformat într-o experiență cinematografică fantastică care reunește mai multe generații de spectatori și caracterele lor preferate din copilărie.

Nicolas reprezintă libertatea și atitudinea aventuroasă a sufletului unui copil, dar transmite și din moștenirea culturală a filmului Vacanța domnului Hulot. Regizorul Laurent Tirard ne declară că filmul respectiv îl duce cu gândul la comediile lui Jacques Tati și starea de a nu avea nici o grijă în timpul vacanțelor. Magia lui de a lucra cu copii are o prezență puternică pe ecranul mare și ne ademenește în cinematografe ca să împărtășim vacanța aventuroasă a lui Nicolas.

micutul-nicolas-in-vacanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *