Noutăți la DinoParc: Sleepover, traseu de aventură, concerte

Dino Parc Râșnov, una dintre cele mai vizitate locații turistice din România, propune noi activități de vară în programul parcului tematic. Vizitatorii mari și mici pot alege acum, pe lângă activitățile deja anunțate, să parcurgă un traseu de aventură de 100 metri lungime, aflat la o înălțime de 6 metri, să se bucure de concerte în aer liber sau să rămână peste noapte și să doarmă la cort alături de cei 120 de dinozauri. 

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților de vară ce vor avea loc la Dino Parc Râșnov se găsesc pe pagina oficială de Facebook a parcului și pe website-ul www.dinoparc.ro.

Traseu de aventură

Dacă mereu te-ai întrebat cum se vede lumea de la înălțimea unui dinozaur, traseul ăsta de aventură e pentru tine.  Aflat la o înălțime de 6 metri și o lungime de 100 de metri, pe acest traseu își pot testa curajul cei mici, dar și cei mari, cu o înălțime minimă de 130 de cm. Traseul se poate parcurge în deplină siguranță datorită echipamentului de securitate și a echipei de supraveghetori, singura condiție fiind să stai cu ochii în patru după dinozaurii zburători. 

Sleepover 

Una dintre cele mai iubite activități sezoniere din Dino Parc se întoarce. De acum și până când începe școala, fiecare noapte de vineri și sâmbătă poate fi petrecută în compania dinozaurilor fioroși. Biletul de acces include foc de tabără și marshmallow pentru fript, tur ghidat pe înserat printre cei 120 de dinozauri, vânătoare de colți de dinozauri prin pădure, jocul Dino Quiz cu premii, acces la cinema 9D, la locurile de joacă și la expozițiile din căsuțele din copaci, mic dejun și multă, multă distracție. 

Pașii pentru rezervarea locurilor la SleepOver și detaliile acestei activități se pot afla de pe pagina de Facebook Dino Parc Râșnov și de pe site-ul www.dinoparc.ro . 

Concerte în aer liber

Poate nu știați, dar giganții din cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei sunt mari iubitori de muzică. Odată cu venirea lunii august distracția va fi la dublu – trupa favorită a tuturor copiilor, Gașca Zurli, va concerta la Dino Parc Râșnov de două ori, atât pe 15 august, cât și pe 26 august. Accesul la concerte va fi inclus în biletul de intrare în parc, iar programul va fi anunțat curând pe canalele de social media ale Dino Parc Râșnov. 

Dino Parc – Destinația Anului

Cu atât de multe activități, nu e de mirare că Dino Parc Râșnov a intrat în finala Destinația Anului 2023 pentru Marele Premiu la votul telespectatorului. Poți vota în mod gratuit la următorul link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *