Prin Brasovul meu – #prinbrasovulmeu

Stiu ca va scriu cu intarziere dar am avut parte de un week-end superb. Inca de luna trecuta asteptam cu nerabdare evenimentul organizat de Eftimie si Bogdan : PrinBrasovulMeu. Ei bine sambata am participat la eveniment. Tot ce pot sa va spun este ca a trecut mult timp de cand nu m-am mai simtit asa de bine !

Intr-adevar vremea nu a vrut sa tina cu noi (a fost frig, a plouat) dar nici ca mi-a pasat.

Ce am facut mai exact : am vizitat cele doua turnuri (Turnul Alb + Turnul Negru; e cam greu cu scarile alea) , Prima scoala romaneasca (despre care se stiu/se invata foarte putine lucruri; dupa aceast vizita m-am hotarat sa scriu un articol special despre acest loc) si Strada Sforii, am urcat pe Tampa cu telecabina unde am admirat de la inaltime (960 de m) Brasovul, am coborat de pe Tampa pe jos (asta dup am savurat o bere Ciucas – singurul lucru care ne-a incalzit pe frigul ala si care ne-a dat curaj).

Dupa toate aceste aventuri (de la care avem foarte multe poze) ne-am oprit la Come Back – German Bakery (unde ne-am incalzit si am socializat in timp ce degustam specialitati germane).

Apoi, in grup ceva mai restrans, am fost la Bastionul Postavarilor (destinatia finala) unde am fost placut surprins de concertul sustinut (special pentru noi) de Cvartetul Corona.

Seara a fost de vis ! Dupa ce am mancat (si socializat la cateva pahare de vin) la Trattoria Tassi ne-am mutat gasca la Remember unde am ne-am adus aminte ca mai exista si muzica bun (pe care bineinteles am dansat).

Mai pe scurt, amintiri de neuitat! Le multumesc foarte mult organizatorilor si sponsorilor.

Invitatii (alaturi de care m-am simtit foarte bine si pe care sper sa-I mai revad) : Elena Ciric, Toma Nicolau, Sergiu V Vasile, Julius Constantinescu, Claudia Tocila, Roxana Farca. Dragos Asaftei si Bogdan Dascalescu.

Gazdele : Eftimie, Vali Petcu (da, de acum esti “moldovean” de-al nostru), Manu, Radu Balan, Cristi Mosora, Marius Balaban, Bogdan Ciungara, Rivi, Alex Trofim, Constantin Gabor (de abia astept filmarea) si Nico.

Sponsori : Bere Ciucas, Aro Palace, Pensiunea Ambient, Pensiunea Noemi, Sergiana, Hotel Kolping si German Bakery Come Back Brasov.
Partener: Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Brasov.

One Response to “Prin Brasovul meu – #prinbrasovulmeu”
  1. Razvan October 10, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *