Protocolul dintre Primaria Brasov si organizatorii UNTOLD a fost semnat

Bogdan Buta, CEO UNTOLD Universe, si Primarul Municipiului Brasov, Allen Coliban, au semnat ieri protocolul oficial de colaborare, prin care organizatorii si municipalitatea vor oferi brasovenilor un nou concept de divertisment, special pentru statiunea Poiana Brasov, care sa dezvolte regiunea in cea mai dorita destinatie montana pentru tineri din Europa. Semnarea acestui protocol vine ca urmare a deciziei Consiliului Local din Brasov, care, in unanimitate, a aprobat acest parteneriat. 

Creatorii UNTOLD si Neversea isi doresc sa plaseze orasul Brasov in topul mondial al evenimentelor. Prin acest nou concept, care va integra o serie de evenimente in Poiana Brasov, organizatorii celor mai mari experiente muzicale din Romania vor contribui si la promovarea valorilor locale si la creșterea numarului de turisti.

Conceptul gândit pentru Poiana Brașov va transforma stațiunea într-o destinație de wellness și entertainment, activă 12 luni pe an, care să pună în valoare peisajul sălbatic montan și atracțiile naturale. Acest concept de entertainment se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe tipuri de experiențe, printre care două festivaluri cu tematică de vară și iarnă, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea stațiunii Poiana Brașov în una dintre cele mai atractive din Europa. Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de către organizatorii UNTOLD. 

In perioada imediat urmatoare, organizatorii UNTOLD vor veni cu noi detalii despre concept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *