Spectacol de teatru la Brasov – “Nimeni nu-i perfect”

Spectacolul de teatru “Nimeni nu-i perfect”, o comedie in stare pura, dedicate publicului larg care vine la teatru sa uite grijile de zi cu zi, se va juca luni, 24 Octombrie 2016, incepand cu ora 19:00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Pretul unui bilet: 50/60 lei
Biletele pot fi achizitionate de la Centrul Cultural Reduta (program casa de bilete: luni – vineri – 11:00 – 13:00 si 15:00 – 18:00) si Libraria St. O. Iosif.
Informatii: 0752.791.902 sau 0744.368.736

Distributie: Silviu Biris, Eugen Cristea, Andreea Sofron, Rodica Ionescu/Florentina Tilea, copilul – Andreea Maria Popescu
Regia: Radu Beligan
Decorul: Puiu Antemir
Costumele: Irina Schrotter
Ilustratia muzicala: Ionut Stefanesc
Miscarea scenica: Sandra Mavhima

Nimeni nu-i perfect de Simon Williams este o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul cel mai pur cu reflecţia matură. Este o piesă care îmbină imbroglioul franţuzesc, gen Feydeau, cu comedia sentimentală de tip englezesc.

Există în plus, în această comedie, o lumină, un farmec, o duioşie care provoacă o undă de tandreţe faţă de cele patru personaje, toate pline de o umanitate veselă şi liniştitoare.

Autorul, el însuşi actor, cunoaşte bine reţetarul comediei, creând personaje pline de culoare, prin care actorii pot să-şi exprime liber fantezia.

Un statistician abandonat de soţie, pus în situaţia de a-şi creşte singur, din greu, fiica adolescentă şi să-şi îngrijească tatăl îmbătrânit, scrie în orele libere, pe ascuns, romane siropoase în speranţa că vor fi publicate şi-i vor rotunji bugetul. După numeroase încercări ratate, soarta îi surâde. Ultimul său roman este reţinut de o editură. Dar, pentru a răspunde imperativelor editurii, trebuie să-l semneze cu un pseudonim feminin. Şansa lui se transformă, astfel, într-un coşmar: editoarea doreşte să o întâlnească pe “autoare” pentru a-i înmâna personal premiul. Soluţia? Statisticianul se travesteşte într-o femeie “bătrână şi morocănoasă” ca să poată semna contractul şi să încaseze banii. Cum, însă, editoarea este o femeie fermecătoare, statisticianul se îndrăgosteşte instantaneu, spre stupefacţia fiicei sale şi a tatălui.

nimeni-nu-i-perfect-brasov-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *