Stand Up Comedy cu Andrei Ciobanu si Alex – Brasov, 2016

Show-ul de stand-up comedy sustinut de Andrei Ciobanu si Alex (Sector 7) va avea loc joi, 8 Decembrie 2016, incepand cu ora 20:00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.
Pretul unui bilet: 35 lei (pentru prima jumatate a salii) sau 30 lei (pentru a doua jumatate a salii si balcon).

Biletele pot fi achizitionate online sau de la:
– La Cafe Central (str. Apollonia Hircher nr.18, program 10:00 – 22:00, Luni-Duminica)
– La casa de bilete de la Centrul Cultural Reduta (program 10:00 -18:00, Luni-Vineri)

Info & rezervari: 0765 436 963

Andrei Ciobanu este un comediant român din Suceava. Are 26 de ani și prezintă matinalul de la Kiss Fm. Așa cum probabil deja știi, Andrei este scriitorul celei mai vândute cărți din România în anul 2015: ”Suge-o, Ramona”. Povestea sa a fost citită de peste un milion de români în mediul online înainte de publicarea cărții. ”Suge-o, Ramona” a fost bestseller din prima zi după apariție și s-a păstrat în top până în prezent. Andrei Ciobanu a deschis spectacolul lui Eddie Griffin în București și este și membru Sector 7.

Alex este cel mai de succes calarasean fara cazier si fondatorul grupului de umor Sector 7. Responsabil pentru virale cum ar fi “Ma-ta Are Cratima” , “Scoala Vietii” si alte 98 de clipuri pe care nu le-ai vazut (dar sunt la fel de bune), Alex s-a apucat de stand up comedy dintr-un motiv simplu: ca sa faca misto de Andrei. In viata de zi cu zi se ocupa cu regie si scenaristica, iar pe timp de noapte este sfertul sexy din emisiunea Nimic Nou.

stand-up-comedy-andrei-ciobanu

One Response to “Stand Up Comedy cu Andrei Ciobanu si Alex – Brasov, 2016”
  1. cosmin May 4, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *