Teatrul Strada va juca la Cinema ONE Brasov

Teatrul Strada (Asociatia Culturala „Museion” Brasov) anunta ca noua sala de desfasurare a spectacolelor de teatru din aceasta stagiune este la Cinema One (in incinta Coresi Mall). Piesa „Eu si Peter Pan” este primul eveniment ce va avea loc la Cinema One si este programat duminica, 18 octombrie 2015, de la ora 11:00.

Spectacolul va purta spectatorii în lumea minunata a povestilor si a viselor, în tinutul îndepartat al zînelor si sirenelor, chiar în Tara de Nicaieri. Peter Pan, Capitanul Hook, Clopotica vor fi gazdele celor care se vor afla în sala de spectacol, spectatorii urmînd sa traiasca alaturi de aceste personaje numeroase aventuri.

„Eu si Peter Pan“ este un spectacol cu papusi, actori, muzica, dans, efecte speciale ce îi vor încînta pe cei mici si îi vor purta departe, în timp ce pe parinti îi vor readuce în lumea copilariei. Va fi o experienta unica de care, cu siguranta, se vor bucura cu totii. Papusile au fost create, ca si scenografia, de catre Iulian Ene. Scenariul si regia ii apartin lui Silvian Duica.

eu-si-peter-pan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *