Zilele Prieteniei Bergenbier revin in Brasov

Brasovenii vor avea parte de cea mai tare experienta a verii! Zilele Prieteniei Bergenbier revin pe 25 si 26 iulie in Piata Sfatului din Brasov. Sambata, 25 iulie, fanii ii vor putea vedea live pe Vita de Vie, R.O.A, Coma, Zob, I’m the Trip si Arashai, in timp ce duminica, 26 iulie, Zdob si Zdub, Suie Paparude, C.T.C, E.M.I.L., Face Today si Flesh Rodeo vor fi cei care vor asigura o experienta de exceptie.

In ambele zile distractia va incepe la ora 16:00. Intrarea va fi libera.

12 trupe, show-uri electrizante, atmosferă incendiară și bere rece. Asta vor putea găsi la Zilele Prieteniei Bergenbier toți cei care vor ajunge în Piața Sfatului, în acest weekend. După o serie de 3 concerte în București, Iași și Cluj-Napoca, este rândul Brașovului să se bucure de noi experiențe care aduc muzica și tehnologia pe aceeași frecvență.

Pentru a putea profita la maxim de toate surprizele pregătite la fața locului, prietenii sunt încurajați să-și descarce aplicația de mobil, Bergenbier 4friends, dezvoltată de către organizatori și să fie pregătiți pentru o serie de experiențe interactive: pot vota și alege bis-ul piesei preferate în timp real, își pot face selfie-uri cu o parte dintre artiști și se pot distra trimițând și dedicând mesaje de prietenie direct pe ecranele scenei.

Iar pentru a completa seria de experiențe din fața scenei, Bergenbier și-a propus să inoveze și să ducă trăirile interactive la un alt nivel. Fanii vor avea la dispoziție o zonă de Augumented Reality unde îi așteaptă o serie de surprize trăite alături de artiștii favoriți și menite să amplifice atmosfera concertelor.

Concurs: Am de dat doua invitatii duble care permit acces in zona VIP amenajata la locatie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati share la acest articol si sa lasati un comentariu cu textul “particip”. Voi anunta cei doi castigatori sambata dimineata. Succes!

UPDATE: Castigatorii sunt Ioana si Cristian. V-am trimis pe mail detaliile despre cum sa intrati in posesia invitatiilor. Distractie placuta!

zilele-prieteniei-bergenbier-brasov-2015

8 Responses to “Zilele Prieteniei Bergenbier revin in Brasov”
  1. Ioana July 24, 2015
  2. Ghioci Ciprian July 24, 2015
  3. Bodeanu Alexandra July 24, 2015
  4. MIRON LAURENTIU-VALENTIN July 24, 2015
  5. Palalae claudiu July 24, 2015
  6. Cristian July 24, 2015
  7. Raluca July 24, 2015
  8. George Daniel Dina July 25, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *