Airsalm Romania. Cat costa repatrierea unei persoane decedate?

Decesul este ceva ce face parte din viață noastră. Fie că ne convine sau nu, mai devreme sau mai târziu orice om va trece prin această experiență, de a pierde pe cineva drag. Cel mai înțelept lucru este să tratezi acest subiect cu maturitatea necesară.

Numele meu este Emil Bran și împreună cu colegii mei, mă ocup de consiliere pentru familiile care se confruntă cu un deces în străinătate.

Misiunea mea în cadrul firmei Airsalm este aceea de a coordona serviciul de repatriere decedati din momentul în care familia apelează la noi și până când ajungem acasă în România.

Prin muncă noastră, din păcate, nu reușim să suportăm durerea în locul dumneavoastră, dar vom prelua toată birocrația unui astfel de caz și ne vom ocupă de tot ceea ce înseamnă organizarea unui astfel de serviciu.

Vom avea grijă că totul să se termine cu bine. Te vom ajută să treci cu bine prin această situație tristă. Acționăm întodeuna cu profesionalitate, responsabilitate și demnitate.

Vei fi liniștit cu noi, pentru că suntem profesionișți cu multă experiență în domeniu. Publicăm informații despre CEEA CE TREBUIE SĂ FACI  și CEEA CE NU TREBUIE FĂCUT  în asemenea situații și pe pagină noastră de facebook : Airsalm România

Că să fiu mai concret, îți spun că întodeauna prețul plătit la Airsalm va reprezenta costul serviciilor cerute de dumneavoastră în totală transparență, împreună cu ține și niciodată nu va fi invers.

În mod concret un serviciu de repatriere din Italia (Zona Centru Nord Italia) în cazul serviciilor Airsalm NU depășește niciodată suma de 2500 euro. În această cifra sunt incluse absolut toate serviciile și taxele pentru întocmirea pașaportului mortuar.

Mai precis, este inclus costul sicriului de repatriere care corespunde normelor de politie mortuara, taxele de medicina legala, ASL, timbre fiscale, taxe de pasaport mortuar. De asemenea, este inclus costul transportului persoanei decedate din localitatea unde a avut loc decesul pana acasa in Romania.

Partea de Sud Italia, inclus Sicilia și  Sardegna au prețuri care depășesc suma de 2500 de euro, deoarece cheltuielile cresc.  Airsalm confirmă prețul oricărui serviciu din această zona din  Italia în maxim 15 minute de când luati legătură cu noi. Pentru mai multe informatii utile pentru aceste servicii poti lua legatura cu noi la telefon sau poti vizita site-ul nostru www.airsalm.ro in pagina de informatii utile repatriere decedati

În cazul unui serviciu de repatriere decedati din Italia în România, costurile se împart în două categorii.

Prima ar fi câteva de costuri fixe care nu se schimbă indiferent de firma care face acel serviciu. Că să dau un exemplu în acest sens  distanță dintre Roma și București nu se va schimbă că să coste mai puțin pentru o firma și mai mult pentru altă. Taxele de autostrada și motorină sunt la fel.

Taxele de medicină legală sau pașaport mortuar de asemenea vor rămâne invariabile. Vignete sau alte taxe pentru tranzitarea altor state până în România , pentru orice firma vor rămâne neschimbate.

A două categorie care incide în prețul final al serviciului este calitatea materialelor și al serviciului pe care orice firma îl oferă.

Ne implicăm direct și personal  pentru a onora promisiunile făcute familiilor care se confruntă cu un deces în străînătate.

Acționăm întodeuna cu profesionalitate, responsabilitate și demnitate. Vei fi liniștit cu noi, pentru că suntem profesioniști cu experiență în domeniu.

Cu Airsalm există ”ZERO SURPRIZE” pentru că serviciul de repatriere va fi un serviciu, care a fost discutat împreună punct cu punct în orice detaliu.

Suntem aici pentru a te ajută. Te poți baza pe noi pentru a trece mai ușor prin aceste încercări.

Cu stimă deosebită,

Emil Bran
Consilier Repatrieri Airsalm
Tel RO (0040) 0760 715 509
Tel. IT  0039.389.162.5052
Email: airsalm@yahoo.it
Website: www.airsalm.ro  
Facebook : Airsalm România


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *