Ce firma de pompe funebre se recomanda in Sectorul 1

Inmormantarea este un process inevitabil care apare la un moment dat in viata omului si presupune o serie de elemente pe care trebuie sa le luam in calcul pentru indeplinirea anumitor traditii sau pentru ca trecerea la cele vesnice ale decedatului sa se faca intr-o maniera obisnuita.

In momentul in care ai nevoie de servicii funerare in sectorul 1 poti apela cu toata increderea la Casa Funerara Luca care pune un mare accent pe unul din aspectele deloc de neglijat in cazul inmormantarilor, respectiv, aranjamentele florale, buchetele de flori si coroanele funerare.

In cadrul funeraliilor, achizitionarea diverselor aranjamente florale de doliu este de fapt un gest remarcabil atat pentru persoana decedata, cat si pentru apropiatii acesteia, in acest mod putand fi exprimate sentimentele de compasiune si tristete. Aranjamentele florale de doliu sunt, de regula, insotite de o banda personalizata pe care este imprimat mesajul de condoleante. Un aranjament floral poate fi depus la mormantul decedatului nu numai in momentul inmormantarii acestuia, ci si de-a lungul timpului pentru a onora memoria persoanei disparute. De asemenea, aceste aranjamente florale pot si oferite apropiatilor decedatului pentru a le arata regretul pentru pierderea suferita.

Florile fac parte, de regula, din primele lucruri pe care familia le face in momentul anuntarii decesului. Depuse pe sicriu sau livrate in cazul incinerarii, acestea insotesc persoana decedata pe ultimul sau drum.

Exista o multitudine de forme pe care florile o pot lua in cazul funeraliilor, de la jerbe la coroane mici care pot fi tinute in maini. Acestea vor fi alcatuite in functie de personalitatea si de varsta defunctului, de la trandafiri de culori pale la flori pastelate sau viu colorate. Florile alese in caz de deces reprezinta unul dintre elementele importante ale ingroparii, fiind oferite de familie, prieteni sau cunostinte pentru a aduce un ultim omagiu persoanei decedate.

Buchetul de flori de doliu este alcatuit din flori naturale sau artificale, ce sunt asezate in asa fel incat sa compuna o armonie de forme, culori, parfumuri. Forma buchetului poate fi rotunda sau alungita, iar florile care il compun pot fi identice sau diferite.

La Casa Funerara Luca exista si aranjamente florale care se pun deasupra sicriului si care iau forma capacului de sicriu.

Fiecare compozitie florala, care poate fi si sub forma coroanelor funerare, este realizata cu o grija deosebita si ii poate fi asociata o panglica pe care sunt scrise cateva cuvinte pentru a lasa un mesaj, un gand. Fiecare florar va propune in functie de fiecare situatie in parte un buchet de flori, un aranjament floral sau o coroana funerara adaptata evenimentului descris.

Asadar, tot ce-ti ramane de facut este sa iei legatura cu unul dintre reprezentatii firmei de servicii funerare, iar toate grijile legate de tristul eveniment vor fi organizate de Casa Funerara Luca, astfel incat tu sa ai mai mult timp la dispozitie pe care sa-l petreci luandu-ti ramas bun de la persoana draga tie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *