Ce tip de casa ti se potriveste?

Atunci cand alegi sa cumperi o casa, trebuie sa tii cont de anumite lucruri. Trebuie sa iei in cosiderare marimea pentru a stii cat de des vei face curatenie. Inca odata iei in considerare marimea casei pentru a stii ce sistem de incalzire ti se potriveste, dar si forma, stilul si daca vei locui toata viata in locuinta respectiva.

Eproiectedecase.ro ofera o gama foarte mare de modele de case, printre care si proiecte case cu mansarda sau modele de casa tip cub.

De ce sunt populare aceste proiecte case mansarda?

Primul lucru de care se va bucura locuinta ta este izolarea suplimentara. Studiile demonstreaza faptul ca umiditatea si frigul din casa patrund prin gurile de aer din acoperis. Prin urmare, finisand casa cu o mansarda vei reusi sa sigilezi fiecare fisura si implicit sa imbunatatesti conditiile termice ale casei tale. Vei avea parte de mai mult spatiu. Construind o mansarda deasupra casei tale, vei putea sa folosesti spatiul pentru depozitarea lucrurilor sezoniere sau chiar pentru locuire. Foarte multe proiecte de casa cu mansarda sunt construite in ideea de a folosi spatiul superior pentru camere suplimentare sau zona de joaca pentru copii.

Prin terminarea casei cu o mansarda, vei conferi un plus de valoare estetica casei si o vei transforma intr-o locuinta cocheta. Amenajata intr-un stil cosy, mansarda poate fi locul ideal unde sa iti petreci zilele ploioase si friguroase, alaturi de intreaga familie.

O casa cu mansarda este mai ieftina de construit in detrimentul casei cu etaj. Practic vorbind, mansarda joaca rolul unui etaj, dar si al unui pod in acelasi timp. Vei economisi considerabil materialele de constructie, iar timpul de executare se va reduce si el.

Mansarda este un bun izolator fonic. Actionand ca o bariera impotriva ploii, ghetii sau grindinei, mansarda te poate proteja de zgomotul cauzat de intemperiile de afara.  Casele construite pe structura parter + mansarda sunt mai rezistente la eventualele cutremure si, din aceasta cauza, iti aduce un plus de siguranta. Cel mai bun proiect casa cu mansarda il gasesti pe site-ul eproiectedecase.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *