Ce trebuie sa stii despre marirea buzelor

Chirurgia estetica a luat un avant major in ultima vreme, tehnicile s-au imbogatit si imbunatatit si au aparut din ce in ce mai multe clinici care sa aiba in lista lor de tratamente si interventia de marire buze cu acid hialuronic. Si din ce in ce mai multe femei au inceput sa apeleze la aceaste tehnici pentru a-si imbunatati aspectul fizic.

Acidul hialuronic este o substanta naturala si sigura, nu este toxica pentru organism si mai mult decat atat ea se gaseste si in corpul uman. Datorita acestui fapt acidul hialuronic este mult mai usor acceptat de corpul uman si nu prezita riscuri. Astfel el este folosit in chirurgia plastica cu suces. Acidul hialuronic este folosit pentru estomparea ridurilor de pe fata sau de pe gat, tratarea cearcanelor, marirea si conturarea buzelor, rotunjirea pometilor. Dar de asemenea el mai este folosit in anumite tratamente benefice pentru articulatii si pentru combaterea durerilor provocate de acestea.
Acidul hialuronic, datorita beneficiilor lui a devenit o substanta populara atat in domeniul medical, cat si in chirurgia plastica.

Marirea buzelor cu acid hialuronic este o interventie des practicata in clinicile de estetica. Ea este o interventie minora care nu necesita nici o perioada de recuperare. Inante de aceasta interventie, medicul estetician trebuie sa stabileasca cu pacienta toate detaliile procedurii.

Interventia este una nedureroasa penctu ca aceasta se va efectua numai in urma aplicarii un unguient ce contine o substanta anestezica, aceasta substanta este capabila sa reduca disconfortul resimtit de pacienta in momentul in care se va efectua inhectarea cu acid hialuronic in buze. O data injectat in buze aceasta poate avea un efect de pana la 12 luni, asta in functie de produsul ales. Exista anumite tipuri care pot avea un efect de pana la 2 ani. Dar aceste detalii trebuiesc stabilite numai cu medicul specialist care sa va ofere cele mai bune sfaturi si bineinteles toate detaliile cu privire la desfasurarea interventiei.

Sunt multe cazuri in care pacientele au fost injectate cu produse periculoase, asa ca trebuie sa aveti mare grija la modul in care alegeti clinica de chirurgie estetica. Cel mai bine este sa va documentati cat mai mult cu putinta. Trebuie sa fiti sigure ca produsele pe care acestia le folosesc sunt sigure si ca nu va vor crea probleme.

Desigur ca acest lucru il veti afla numai daca cititi cateva informatii despre clinica respectiva, mai intrebati din stanga in dreapta si mai mult decat atat mergeti si vizitati clinica si discutati cu medicii. Cand vine vorba de sanatatea noastra trebuie sa fim atenti pana si la cel mai mic si neinsemnat detaliu pentru ca el poate face diferenta.

Una din cele mai bune clinici din Bucuresti, care are o echipa extraordinara de medici, dar si cele mai performante echipamente din intreaga Europa esti clinica Dr Renert, si de asemenea igiena si experienta sunt la ele acasa. O clinica a carui prag a fost pasit de vedete autohtone care au fost foarte multumite de rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *