Efectele miraculoase ale coroanelor funerare marca Sympathyflowers.ro

La inmormantare oamenii vin imbracati in negru, iar in capela se imbratiseaza, soptesc printre lacrimi si nu vorbesc. Domneste o atmosfera apasatoare, mai ales ca familia stie ca peste doua-trei zile are loc despartirea definitiva.

Cum sa va explic mai clar? Este greu sa-l vezi pe cel drag in sicriu, sa il stii acolo, dar sa nu poata vorbi, sa nu ii fie foame si sa nu ii fie sete, dar si mai rau este sa vezi pamantul acoperind sicriul!

Am fost la multe inmormantari in Bucuresti si vreau sa va spun ca intotdeauna coroanele funerare marca Sympathylowers.ro  fac minuni.

Cum au fost aduse la capela, oamenii au sters lacrimile firbinti si au zambit cu resemnare. Doliul din suflete s-a risipit si locul sau a fost luat de speranta ca moartea ar putea fi un inceput si oamenii s-ar putea reintalni de sute de ori.

Cum sa nu simti asta, cand oamenii aduc din respect pentru decedat si apartinatorii sai cele mai frumoase coroane funerare Bucuresti Am privit cu atentie peste tot, cand coroanele au fost aduse la capela. Pana si fata impietrita a celui decedat a radiat de multumire la vederea lor, iar pe buzele vinete s-a schitat un zambet de multumire.

Nu aveai cum sa nu acorzi atentie acestor coroane de poveste, din moment ce parfumul lor placut umplea incaperea aceea trista!

Cum sa mai plangi vazand gerbera proaspete, orhidee, cale si crizanteme, crini si garoafe? Am privit de sute de ori aceste coroane care par facute de catre zei si acum stiu de ce sunt perfecte. Iata lista completa a motivelor:

-florile sunt atent selectionate. In afara de faptul ca sunt 100% proaspete, forma lor este perfecta. In atelier nu se pun la coroane flori care au o pata pe petale sau o portiune chiar minuscula rupta.

La fel de important este si parfumul florilor care este mereu placut. Doresc sa va spun ca nu imi plac florariile care vand flori parfumate artificial (mi s-a intamplat sa descopar cu stupoare acest lucru la florile cumparate de mine dintr-un anumit loc), nici cele vopsite artificial sau date cu substante care stralucesc!

-plantele decorative si accesoriile sunt de calitate superioara. Fundele lucioase, plantele verzi se armonizeaza placut cu perfectiunea florilor.

-manopera este facuta de artisti desavarsiti. De la forma coroanelor, pana la prinderea discrete a florilor totul demonstreaza talent cu carul.

Lista oportunitatilor nu se incheie aici. Pretul coroanelor este onest, raportat la pretul florilor utilizate, care sunt foarte scumpe si la manopera. O coroana care ar merita pe putin 1 000 de lei, fiindca intra la categoria coroanelor funerare de lux, se poate cumpara incepand de la 495 de lei, pana la 750 de lei.

La o comanda mai mare de 200 de lei,transportul la adresa indicata este gratuit 100%.

Acum cred ca ati inteles de ce coroanele lor funerare sunt la moda.

Fara ele doliul cuprinde totul si tristetea este cumplit de apasatoare, cand apar, lumea le zambeste cu drag si lacrimile dispar pentru o clipa de pe fetele tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.