Lemnul nu se mai lucreaza ca in trecut cu ferastraul sau cu circularul in panza

Nu putem concepe existenta unui atelier de prelucrare a lemnului sau a unei fabrici de profil fara un circular cu masa mobila.

Lemnul nu se mai lucreaza ca in trecut cu ferastraul sau cu circularul in panza caruia bustenii sunt impinsi de doi-trei barbati puternici, nici cu rindeaua, ci s-a trecut la prelucrarea computerizata a materialului lemnos.

Chiar daca in Romania nu se fabrica instalatii de prelucrare a lemnului si dispozitive performante, exista Woodexpert.ro, firma care aprovizioneaza fabricile si atelierele cu sisteme aduse din Italia si din Germania.

Existenta circularului cu masa mobila intr-un atelier de prelucrare a lemnului asigura:

-executarea unor piese de mobilier foarte fine si indispensabile scaunelor, meselor si paturilor. Picioarele cu forme rotunjite de diferite dimensiuni se pot realiza repede si bine cu ajutorul acestui dispozitiv.

-realizarea blaturilor de diferite dimensiuni pentru mese

-taierea unor suprafete lemnoase de dimensiuni variate.

Daca in trecut se efectuau masuratori manuale si oamenii puteau sa se insele cu cativa milimetri sau centimetri, acum datele se introduc din tastatura sau display, iar taierile vor fi exacte.

Cu ajutorul circularului cu masa mobila rebuturile sunt complet eradicate si se obtin atat piese de calitate premium, dar se fac si economii substantiale.

Adancimea de taiere este ajustata automat, iar la nevoie poate fi activat sistemul rapid de schimbare panza.

Ce asteptari are un client de la o fabrica de prelucrare a lemnului?

Sa gaseasca in atelierele acesteia urmatoarele produse:

-parchet de calitate de diferite culori si modele.

-tamplarie din lemn eleganta

-mobila

-peleti si brichete pentru incalzire

-scandura, capriori, talpi, grinzi.

Beneficiile vin in urma vanzarii produselor, iar cumparatorii care au nevoie de materiale de constructie, comanda in mod sigur si parchetul din acelasi loc, daca au de unde alege si stiu de la alti cumparatori ca toate produsele sunt de top.

Antreprenorii care lucreaza in domeniu trebuie sa stabileasca un parteneriat cu Woodexpert.ro si sa se dezvolte permanent fabrica.

In cazul in care  nu se poate diversifica productia de la inceput, sa se achizitioneze instalatiile, statiile si sistemele in timp, astfel incat oamenii sa gaseasca de toate sau de la fabrica respectiva sa se onoreze toate comenzile marilor depozite.

Nu este greu sa dotezi fabrica in acest moment cu circular cu masa mobila sau cu instalatie de facut peleti, fiindca datele de contact ale firmei sunt pe site, iar reprezentantii ei sunt disponibili, bine informati si politicosi.

In afara ghidului de utilizare, specialistii care preiau comenzile si comunica preturile va raspund la toate intrebarile.

Diversificati-va produsele si in acest mod va asigurati vanzarile constante, in ciuda pandemiei si a problemelor cu care ne confruntam!

Investiti in istalatii performante si in acest mod nu veti avea rebuturi in ateliere, iar lemnul va fi folosit cu maxima eficienta.

Nimic nu trebuie sa se arunce din copacii falnici care ne improspateaza aerul, ne bucura privirile cu frumusetea lor si ne fac umbra, cand soarele arde totul ca un cuptor incins.

O firma cum este Woodexpert.ro ne ajuta sa avem produse de calitate si sa prelucram responsabil lemnul, de aceea modernizati-va fabricile cu ajutorul ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *